El Castell de les 300 torres a Onda atrau prop de 30.000 turistes en la primera meitat de l'any

La fortalesa ha albergat una gran varietat d’activitats entre recorreguts guiats, visites teatralitzades i la fira medieval

El Castell de les 300 torres a Onda atrau prop de 30.000 turistes en la primera meitat de l'any
21/08/2023 -

En els primers set mesos d’enguany, l’icònic Castell de les 300 Torres ha rebut 29.815 turistes, consolidant la seua posició com una destinació turística de gran interés. Aquest assoliment ressalta la contínua atracció i la rica història que el Castell ofereix tant a visitants locals com internacionals.

Un total de 26.493 turistes nacionals han tingut l’oportunitat d’explorar els històrics racons del Castell, mentre que 3.322 visitants provinents de diferents parts del món han viatjat per a descobrir la seua imponent arquitectura i les seues captivadores vistes.

El Castell de les 300 Torres ha sigut l’escenari de diverses activitats, incloent-hi visites teatralitzades, recorreguts guiats i la celebració d’una fira medieval que va proporcionar als visitants una experiència única i enriquidora. La convergència de visitants nacionals i internacionals subratlla la rellevància global del Castell.

En aquest sentit, la regidora de Turisme, Maria Baila, ha ressaltat que “estem encantats de veure una resposta tan positiva dels turistes en els primers mesos de l’any”. “Aquest Castell és testimoni de segles d’història i representa un vertader tresor per a la nostra localitat i per a tots aquells que desitgen explorar la seua grandesa”, ha afegit.

Sent Onda

Paral·lelament, l’Ajuntament d’Onda ha llançat aquest estiu la campanya turística ‘Sent Onda’, que estimula els cinc sentits a través de diverses propostes locals. La campanya inclou tres anuncis publicitaris, activitats interactives i cartells destacant els monuments emblemàtics.

Els anuncis ressalten el turisme monumental, amb el Castell de les 300 Torres com a protagonista; l’aventura i la naturalesa, representades pel pantà del Sichar i les rutes cicloturistes; i la gastronomia, enfocant-se en el pastís i en l’oferta culinària dels restaurants locals.

Onda Pass x Tu

A més, l’Ajuntament d’Onda ha llançat el passaport turístic ‘Onda Pass x Tu’, oferint descomptes en hostaleria i turisme local. Llocs com la Torre de la Presó, el Castell de les 300 Torres, el Museu del Taulell Manolo Safont, el Vaig moldre de la Reixa i la Cova de l’Algepsar entregaran aquest passaport als visitants que el sol·liciten.Per a obtindre un descompte de 2,50 euros, els usuaris han de visitar tres llocs emblemàtics i tindre els seus adhesius corresponents en el passaport, després podran canviar-lo per descomptes en locals d’Hosturionda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari