César Bona, nova aposta educativa a Onda

Badenes: “És important que els referents educatius aporten i recorden l’extraordinari de la seua professió als nostres docents”

César Bona, nova aposta educativa a Onda
16/02/2020 -

Després de la gran participació i implicació de la comunitat educativa en les IV Jornades Formatives per a docents i pares en les quals els onders van poder gaudir de la prestigiosa pedagoga Mar Romera, Onda tornarà a celebrar una gran cita educativa a la ciutat, el reconegut professor César Bona sorprendrà amb la seua conferència “Connectant”, el pròxim 27 de març a les 18 hores en el Teatre Mònaco.

“Bona és un professor entusiasta que gaudeix dels reptes, que adora als xiquets i que en lloc de teoritzar sobre el que havia de fer-se, es llança a fer-ho”, ha subratllat Estela Badenes, regidor d’Educació i Formació.

César Bona és llicenciat en Filologia Anglesa i diplomat en Magisteri en Llengua Estrangera per la Universitat de Saragossa, ha sigut inclòs en la llista dels 50 millors professors del món segons el Global Teacher Prize. Ha rebut el Premi Magister d’Honor per la Plataforma de l’Escola Pública, el Premi Crear-te del Ministeri de Cultura en dues ocasions per l’estímul de la creativitat, entre molts altres guardons.
De fet, el seu projecte El Quart Musell va ser premiat per Jane Goodall, premie Príncep d’Astúries i Ambaixadora Mundial de la Pau.

Així mateix, Badenes ha declarat que “és la nostra prioritat reforçar i enriquir als docents i pares del nostre municipi amb els mitjans disponibles, per això, hem treballat perquè referents educatius aporten i recorden l’extraordinari de la seua professió, reconeixent la importància de l’educació i compartint una experiència única”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari