'La Cassola' d'Onda oferirà cinema gratis els divendres nit

'La Cassola' d'Onda oferirà cinema gratis els divendres nit
29/01/2020 -

Onda augmenta la seua aposta per l’oci de qualitat, la qual cosa en aquesta ocasió es resumeix en cinema gratuït per als divendres nit de febrer, destinat a un públic adult en l’espai cultural ‘La Cassola’.

“Els ondenses mereixen un oci de qualitat, gratuït i divertit, per això hem organitzat aquestes nits de cinema, amb pel·lícules de diferents gèneres i per a tots els gustos”, ha destacat Vicent Bou, regidor d’Innovació, Joventut i Biblioteques.

Des de la regidoria de Biblioteques s’està duent a terme una gran aposta per promoure la cultura i l’oci local entre els més joves. Fa uns mesos es va apostar per recuperar les sessions de cinema infantil gratuïtes, que ara s’amplien al divendres nit amb pel·lícules per a un públic adult.

A més, Bou ha explicat que “amb aquesta proposta d’oci gratuït volem omplir de vida l’espai cultural ‘La Cassola’, unes instal·lacions que reuneixen les condicions perfectes perquè els ondenses gaudisquen sense eixir de la ciutat”.

Programació ‘Divendres de cinema’

Les pel·lícules es podran veure els divendres 7, 14 i 28 de febrer en ‘La Cassola’, on s’oferiran dues pel·lícules cada dia en dues passes; les 18 i 22.30 hores.

El primer divendres de febrer, els ondenses gaudiran de ‘Los increíbles 2’, a les 18 hores i de ‘Han Solo: una historia de Star Wars’, a les 22.30 hores. Mentre que, el divendres 14, podran veure ‘La Lego Pel·lícula 2’ , a les 18 hores i ‘La favorita’, a les 22.30 hores. Finalment, el divendres 28, oferiran ‘El cascanueces y los cuatro reinos’, a les 18 hores, i ‘Green Book’, a les 22.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari