El Col·legi d'Enginyers Superiors Industrials a Castelló reconeix a Ballester pel seu suport al sector empresarial

L’entitat imposa la insígnia d’or de col·legiada d’honor a l’alcaldessa per impulsar el pla d’acció Onda Logistic

El Col·legi d'Enginyers Superiors Industrials a Castelló reconeix a Ballester pel seu suport al sector empresarial
09/12/2020 -

El Col·legi d’Enginyers Superiors Industrials a Castelló ha distingit aquest matí a l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, amb la insígnia d’or que l’acredita com a col·legiada d’honor. Aquest reconeixement arriba pel suport de l’Ajuntament al sector empresarial i, en concret, per l’impuls del pla d’acció Onda Logistic per a atraure noves inversions a la ciutat i millorar la competitivitat de les empreses allotjades al parc industrial.

Així, el president del Col·legi, Javier Rodríguez Zunzarren, ha detallat en l’acte protocol·lari, desenvolupat en el saló de plens d’Onda, els motius d’aquest premi. “Perquè impulsa i fomenta la col·laboració entre l’administració i les empreses privades; per acurtar els terminis de concessió de llicències d’obres i activitats; per impulsar i fomentar les inversions prèvies al parc industrial; perquè coneix la importància de l’atracció del talent per a millorar la situació actual; per realitzar bonificacions fiscals per a afavorir la competitivitat; per la creació de la web Onda logistic per a atraure el talent i a la indústria, així com la campanya de promoció internacional a través de la xarxa LinkedIn”.

Zunzarren ha conclòs que “la indústria és el volant regulador de l’economia, amb el seu impuls arrossega als altres sectors, creant llocs de treball més ben remunerats i amb major garantia de continuïtat. El millor regal que se li pot fer a una persona és proporcionar-li un lloc de treball, perquè reconeix la seua vàlua, l’ennobleix, li dóna el seu mitjà de vida i també li dóna la independència que li permet tindre i defensar els seus propis valors, enfortint així al total conjunt de la societat”.

Per part seua, Ballester ha manifestat que “aquest reconeixement avivarà encara més el nostre inconformisme per continuar treballant per ser útils a les nostres empreses i millorar la competitivitat i qualitat d’Onda com a destí industrial. Perquè un país competitiu i pròsper és el que aprima l’administració, amb menys imposats i traves burocràtiques, i incentiva l’emprenedoria, la cultura de l’esforç i el talent”.

54,7 milions en inversions

Cal destacar que des de juny de 2019 Onda suma 37 llicències d’obra major concedides, registrant una inversió total de 54,7 milions d’euros per a ampliar i construir noves naus a la ciutat. Aquesta xifra duplica totes les inversions registrades durant els últims quatre anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari