Comencen les obres de regeneració del Molí la Mona amb el pla d'actuació #OndaBonica

Aquesta nova actuació de l’Ajuntament transformarà un espai degradat i abandonat en zona verda recreativa

Comencen les obres de regeneració del Molí la Mona amb el pla d'actuació #OndaBonica
21/06/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa la segona edició del pla d’embelliment urbà Onda Bonica amb l’inici de les obres de regeneració i posada en valor de l’enclavament del Molí de la Mona, un edifici patrimonial de la ciutat que ara es troba en estat d’abandó i degradat.

Aquesta actuació generarà una nova zona verda al municipi. Per a això, es durà a terme, al llarg dels 190 metres quadrats que ocupa la superfície, la demolició de la caseta de material i mur exterior; neteja i desbrossament del terreny; reorganització de l’espai amb la plantació d’arbres i gespa; consolidació del mur de la conducció elevat d’aigua del molí, incloent-hi l’escala adossada; i la instal·lació de mobiliari urbà i enllumenat. El pressupost base de licitació ascendeix a 47.500 euros i l’empresa constructora que executa l’obra és l’ondera Grup Baymar, mentre que la ceràmica emprada també és subministrada per la signatura local Prissmacer.

El regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, ha explicat que “no ens detindrem fins a convertir cada zona degradada en una oportunitat de millorar la qualitat de vida dels veïns. Aquest Molí és un clar exemple de com durant anys s’ha deixat perdre el patrimoni de tots els onders per deixadesa i és moment de recuperar el seu valor i oferir una nova zona verda als veïns”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari