Compte arrere per al concert d'Alejandro Sanz a Onda

El concert començarà a les 22.30 hores, però l’obertura de portes serà a partir de les 20.30 hores

Compte arrere per al concert d'Alejandro Sanz a Onda

Falten a penes unes hores perquè el mític artista Alejandro Sanz puge a l’escenari a Onda i faça cantar i vibrar als milers de fanàtics d’aquest cantant que assistiran a veure’l actuar en directe aquesta nit. Un concert dins de la gira ‘Sanz en viu’ que es preveu multitudinari i que començarà aquesta nit a partir de les 22.30 hores en el Recinte Multiusos de la ciutat castellonenca.

Precisament, s’espera que més de 10.000 persones assistisquen a aquest recinte de concerts i espectacles com a públic per al concert d’Alejandro Sanz, per la qual cosa el consistori municipal ha organitzat un dispositiu especial de seguretat amb l’objectiu que aquest macro esdeveniment es realitze amb normalitat. Encara que el concert arrancarà a les 22.30 hores, les taquilles obriran a les 19.30 hores i una hora més tard, a les 20.30 hores, s’obriran les portes del recinte per a poder accedir a aquest. Des del consistori, s’ha recomanat acudir amb la suficient antelació per a evitar cues i la formació d’embossos de vehicles.

L’arribada fins al recinte on se celebrarà el concert es podrà fer amb cotxe, ja que l’Ajuntament d’Onda ha habilitat més de 1000 places d’aparcament distribuïdes en cinc pàrquings públics, quatre dels quals són gratuïts. La seua ubicació estarà senyalitzada des de l’entrada a la ciutat i, a més, es poden consultar en el mapa interactiu https://n9.cl/ondaajuntament. En concret, s’han disposat i senyalitzat aquests aparcaments: el Recinte Firal (C/ Sanchis Guarner), pàrquing del pavelló Victor Cabedo, Pàrquing Plaza España; Pàrquing Plaza Montí i Pàrquing del Trimm.

Un ampli dispositiu de seguretat

D’altra banda, la Policia Local ha disposat a 30 efectius que vetlaran per l’eficient mobilitat del trànsit i la seguretat de tots els assistents, una xifra a la qual cal sumar el desplegament de Guàrdia Civil i Policia Autonòmica. A més, altres 30 voluntaris seran presents per l’entorn del recinte per a informar el públic dels aparcaments i serveis i ajudar-los en el que precisen.

El recinte comptarà aqueixa nit amb més d’una desena de vigilants de seguretat, a més d’equips auxiliars i controladors d’aforament. Dues unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) vetlaran per la salut del públic i un Punt Violeta donarà suport a les persones que puguen patir algun tipus d’agressió per motius de gènere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari