El consens torna a protagonitzar el Ple d'Onda en aprovar tots els punts per unanimitat

El consens torna a protagonitzar el Ple d'Onda en aprovar tots els punts per unanimitat
09/11/2022 -

Una vegada més, el consens ha sigut protagonista en el Ple ordinari de l’Ajuntament d’Onda, celebrat aquest matí, on tots els punts han sigut aprovats per unanimitat dels tres grups polítics. Així, la corporació municipal ha donat llum verda a importants dictàmens com l’elecció dels dies festius locals per a 2023, que recauran en el 6 d’abril, Dijous Sant, i el 23 d’octubre, dilluns de Fira. Cal recordar que l’any que ve la festivitat del Santíssim Salvador, 6 d’agost, cau en diumenge.

D’altra banda, el consistori ha acordat adherir-se al servei de teleassistència domiciliària de la Diputació de Castelló. Es tracta d’un servei d’atenció primària bàsica per a aquelles persones amb dependència o diversitat funcional que, fins ara, prestava l’Ajuntament, amb caràcter gratuït, a un total de 72 usuaris de la ciutat.

Onda contra la violència de gènere

Un altre punt destacable ha sigut la declaració institucional subscrita pels tres grups amb motiu del dia internacional de l’eliminació de la violència contra la dona, marcat en el calendari el 25 de novembre. El manifest insisteix a “continuar treballant en la ruptura del silenci, la sensibilització i conscienciació a la ciutadania del problema estructural de la societat que suposa la violència masclista”. A més, també s’insta a “millorar la coordinació contínua entre els diversos agents socials implicats en la violència contra les dones, millorant la resposta institucional a tots els nivells”.

Finalment, l’alcaldessa, Carmina Ballester, ha tancat la sessió agraint a tots els onders el “comportament cívic i responsable que han demostrat durant la multitudinària Fira d’Onda”. Així mateix, també ha fet esment a la labor de totes les persones que han treballat perquè les festes foren un èxit, des del personal de l’Ajuntament, a brigades de neteja, Policia Local, equip de sanitaris i operaris. “Gràcies de cor a tots aquells el treball dels quals ens ha permés gaudir com mai de les millors festes del món”.

Viles en Flor

La sessió plenària també ha servit per a mostrar als onders l’últim reconeixement atorgat a l’Ajuntament: el segell Viles en Flor, que concedeix l’Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT), per la important labor d’embelliment de la ciutat que realitza Onda a través del plantat de flors i arbratge, així com la millora de les zones naturals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari