Onda inicia la construcció del pantalà en l'embassament del Sichar per a practicar esports aquàtics

Onda inicia la construcció del pantalà en l'embassament del Sichar per a practicar esports aquàtics
10/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ja està escometent les obres del pantalà flotant en l’embassament del Sichar, una infraestructura que permetrà la pràctica d’esports aquàtics i sumar noves experiències turístiques a la ciutat. L’empresa constructora adjudicatària del concurs públic és Pavasal S.L, amb un pressupost total de 90.145 euros i un període d’execució de dos mesos.

L’execució d’aquesta plataforma i altres millores que proposa l’empresa permetran la pràctica d’esports d’aventura en aquest paratge natural, consolidant-se com a recurs turístic de primer nivell per a la ciutat.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha supervisat les obres aquest matí i ha comentat que “amb aquesta infraestructura Onda farà un pas més com a ciutat saludable i de l’esport, ampliant la nostra oferta també a activitats aquàtiques a l’aire lliure. Onda es consolida com a paradís per a l’esportista i un focus d’atracció d’esdeveniments esportius que generen riquesa a la ciutat”.

La infraestructura es completarà amb una esplanada fixa per a la neteja i desinfecció d’embarcacions i es construirà un magatzem per a les mateixes amb condícia. Així mateix, l’embarcador comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents, entre elles boies flotants col·locades a la distància de seguretat establida que delimitaran l’espai per a la pràctica esportiva.

Millores en el Sichar

D’altra banda, entre les millores incorporades per l’empresa destaca una hidronetejadora per a rentada amb aigua a pressió o un extintor a foc per a preservar la seguretat dels usuaris.

Quant a les mesures de condicionament de l’espai natural es contemplen la neteja de talús mitjançant desarborada i rebuig del terreny, així com la retirada d’enderroc i pedres, la poda d’arbustos i destaconau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari