La Cooperativa d'Onda cedeix a l'Ajuntament dos equips torb per a nebulitzar amb desinfectant els carrers

La Cooperativa d'Onda cedeix a l'Ajuntament dos equips torb per a nebulitzar amb desinfectant els carrers
23/03/2020 -

La Cooperativa Agrícola d’Onda ‘La nostra Senyora de l’Esperança’ ha cedit a l’Ajuntament dos equips torb, amb els seus respectius operaris, per a poder nebulitzar amb desinfectant els carrers de la ciutat. Així, a partir de hui i durant totes les nits mentre dure l’estat d’alarma, entre les 10 i les 00 hores, aquests equips recorreran totes les zones de la ciutat.

Els treballs arrancaran hui als carrers Vila-real, Monsenyor Fernando Ferris i Avinguda Catalunya i adjacents. La Policia Local acompanyarà als operaris durant el treball per a obrir-los pas i garantir que cap ciutadà circule pel carrer durant la desinfecció. L’Ajuntament també es fa càrrec d’aportar el producte desinfectant.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha agraït aquest gest solidari de la Cooperativa i ha manifestat que “la col·laboració públic – privada és vital en aquests moments on només hi ha un objectiu comú: véncer al virus. Si tots exercim la nostra responsabilitat individual i col·lectiva i si som capaces d’anar de la mà empreses, administracions i ciutadans, aquesta greu crisi passarà abans”.

Servei de neteja i desinfecció

Cal recordar que aquesta mesura és complementària al servei especial de neteja i desinfecció pels carrers de la ciutat, així com per zones sensibles com a contenidors, parades d’autobús o entorn de centres mèdics i supermercats, que ha posat en marxa l’Ajuntament. Es coordinaran totes dues accions per a no superposar treballs i arribar a tots els racons de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari