Onda potencia l'anglés per a tots amb el curs online gratuït 'Onda Safe and Sound'

Onda potencia l'anglés per a tots amb el curs online gratuït 'Onda Safe and Sound'
03/06/2020 -

L’Ajuntament d’Onda potencia l’aprenentatge d’anglés per a tots els públics amb el curs ‘Onda Safe and Sound’, impartit de manera telemàtica i que es podrà seguir a través de les xarxes socials de la Biblioteca Municipal.

‘Onda Safe and Sound’ és un curs en línia d’autoaprenentatge, que ofereix el nivell intermedi (A2) en anglés. Existeixen 6 sessions contemplades: 4 virtuals i 2 en directe perquè els alumnes puguen resoldre els seus dubtes directament amb el professor.

Les classes d’aprenentatge autònom seran els dies 8, 9, 15 i 16 de juny de manera virtual i el 12 i 19 de juny es realitzaran les classes de suport amb assessors que resoldran els dubtes dels alumnes en directe a través de videotelefonada a les 18 hores.

“Creiem que aquest curs d’anglés permetrà un aprenentatge adaptat al ritme de cada estudiant, a més serà d’utilitat per a afavorir la vida laboral dels ondenses”, ha destacat Vicent Bou, regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques.

Així mateix, Bou ha assegurat que des del departament de Biblioteques “es treballa incansablement per a oferir els millors serveis de formació i les alternatives més innovadores amb l’objectiu d’estimular l’aprenentatge i la il·lusió entre els veïns”.

Inscripcions obertes

Els interessats a aprendre anglés de manera gratuïta hauran de realitzar la seua inscripció a través del telèfon 964 771 193, o enviant un correu electrònic a biblioteca@onda.es o a través de les seues xarxes socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari