L'Ajuntament d'Onda ofereix més de 30 cursos formatius sobre arts, salut, música, desenvolupament personal i educació emocional

L'Ajuntament d'Onda ofereix més de 30 cursos formatius sobre arts, salut, música, desenvolupament personal i educació emocional
13/01/2020 -

L’Ajuntament d’Onda, des de la regidoria d’Educació i Formació, ha programat per al segon quadrimestre més de 30 cursos formatius de disciplines tan diverses com pintura, artesania, decoració, salut, música, educació emocional, noves tecnologies o activitats per al desenvolupament físic i mental, entre moltes altres propostes.

Es tracta d’una important aposta del govern municipal per a dotar als ondenses de la millor formació en aquelles disciplines demandades que s’adapten a les necessitats i interessos dels participants. “La formació és un pilar fonamental per al desenvolupament personal en qualsevol etapa de la nostra vida i, per tant, l’objectiu d’aquesta ambiciosa iniciativa és millorar les relacions socials i el benestar individual dels ondenses”, ha declarat la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes.

En la proposta del segon quadrimestre prevalen les activitats orientades a les relacions, la formació i la convivència per a fomentar el creixement personal de la ciutadania. Per això, a més dels cursos que tradicionalment es fan i que ja tenen una acceptació sòlida per part dels ondenses, s’han introduït noves propostes que permeten promocionar la salut i adaptar-se en el nou context tecnològic. Com a principal novetat, destaquen els cursos sobre el sobrepés, els errors dietètics, l’optimisme en temps de crisi, pautes per a aconseguir deixar de fumar i educació emocional.

Termini de preinscripció

L’Ajuntament obri el termini de pre-inscripcions del dilluns 20 al divendres 24 de gener, que es podrà realitzar de manera telemàtica a través de la seu electrònica municipal o a través del Servei d’Atenció al Ciutadà. Tot el programa complet d’activitats es pot consultar en la web de l’Ajuntament, en els canals de xarxes socials i també es publicarà a Onda Comunica, el servei de missatgeria municipal que ja supera les 3.000 inscripcions. El 28 de gener a les 13 hores a la sala d’actes de la Casa de la Cultura es realitzarà el sorteig per a saber l’ordre de matrícula i, després, del 10 al 21 de febrer s’obrirà el termini de matrícula.

Cal destacar que els empadronats a Onda disposen de bonificacions especials sobre el preu de matrícula, així com els majors de 65 anys o persones amb discapacitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari