El Casal Jove d'Onda ofereix cursos gratuïts per a fomentar la destresa en robòtica i tecnologia

El Casal Jove d'Onda ofereix cursos gratuïts per a fomentar la destresa en robòtica i tecnologia
25/01/2023 -

La Regidoria de Joventut, Innovació i Biblioteques d’Onda continua ampliant l’oferta formativa amb nous cursos per als més xicotets de la casa. Així, aquest matí ha presentat una nova programació amb activitats en les quals els xiquets onders podran millorar les seues destreses en robòtica i tecnologia.

Concretament, el dilluns 6 de febrer començaran tres cursos de robòtica en el casal Jove que es divideixen per edats, de 4 a 6 anys, de 6 a 8; i de 8 a 10 anys, en els quals els joves tindran l’oportunitat d’aprendre habilitats tecnològiques mentre es diverteixen i potencien la seua creativitat.

A més, també es posarà en marxa un taller de plastilina conductiva, un material innovador que permet als xiquets crear els seus propis projectes interactius, utilitzant eines simples. En aquest cas, el curs començarà el dimarts 7 de febrer.

Sobre aquest tema, el tinent d’alcalde de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha destacat: “Des de l’equip de govern municipal continuem escoltant les peticions dels veïns per a poder crear una programació concorde als seus interessos”. “És important que els joves tinguen l’oportunitat d’aprendre per a millorar les seues oportunitats de futur”, ha afegit.

Les famílies interessades a apuntar als seus fills a aquests cursos, podran fer-ho, de forma totalment gratuïta, en la pàgina web municipal joventut.onda.es, a partir del divendres 27 de gener, a les 9.00 h.

Idiomes

Cal destacar que, en paral·lel, la regidoria de Joventut, Innovació i Biblioteques, també ha posat en marxa una nova edició dels reeixits cursos d’idiomes, amb classes de Valencià, Japonés, Francés i Anglès. Les persones que vulguen inscriure’s a algun d’aquests cursos poden fer-ho a través d’un formulari que està disponible en joventut.onda.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari