El servei municipal Onda Emprén ajuda a més de 50 emprenedors a impulsar el seu propi negoci

En 2021 el servei ha orientat als veïns i veïnes d’Onda en matèria d’emprenedoria i ha impartit tallers pràctics

El servei municipal Onda Emprén ajuda a més de 50 emprenedors a impulsar el seu propi negoci
25/02/2022 -

El servei gratuït Onda Emprén, oferit per l’Ajuntament d’Onda a aquells ondenses amb idees d’emprendre o que ja hagen emprés, ha atés en 2021 a més de mig centenar d’usuaris i usuàries. Entre els serveis oferits es troben orientació i informació en la creació d’un nou negoci, informació sobre ajudes i subvencions, tràmits i llicències, així com assessorament per a realitzar noves línies de negoci entre les empreses ja creades.

Al gener del passat any, el consistori i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) s’aliaven per a oferir un servei totalment innovador al veïnat d’Onda, a través del qual fomentar la creació de noves empreses, millorar la formació d’empresaris locals i assessorar en el desenvolupament de línies de negoci innovadores. Així, el Punt d’Atenció a l’Emprenedor està situat a la Casa de la Cultura i para atenció tant presencial com telemàtica.

A més dels serveis d’assessorament i orientació, Onda Emprén ha realitzat activitats formatives, entre elles els tallers ‘Emprendre i adaptar el teu negoci’, ‘Com dissenyar un producte que servisca de base a un model de negoci’, ‘Com dissenyar un servei que servisca de base a un model de negoci’ i ‘Validar models de negoci amb noves metodologies’.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha manifestat que “des del consistori defensem la necessitat d’aportar una ajuda als emprenedors de la ciutat i a aquells que tinguen idees de crear un nou negoci. Al costat del CEEI, estem fent una gran faena, que esperem que es traduïsca en la creació de noves empreses i en la millora de la situació de les ja existents. Al final, aquestes noves oportunitats resulten en ocupació, qualitat de vida i progrés”.

Per part seua, Justo Vellón director de CEEI Castelló ha declarat “portem molts anys de la mà de l’Ajuntament, donant suport als emprenedors ondenses i a orientar-los cap a la innovació i veiem molt potencial. Onda té tots els vímets per a desenvolupar negocis, un gran parc empresarial i logístic i ser un referent en la indústria ceràmica”.

Els ciutadans que vulguen sol·licitar el servei poden fer-lo des de la següent pàgina web, accedint, en primer lloc, a ‘Cita Prèvia’ i a ‘Onda Emprén’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari