Els familiars i usuaris del Centre de Dia Onda valoren el servei com a excel·lent

Els familiars i usuaris del Centre de Dia Onda valoren el servei com a excel·lent
23/02/2024 -

Els familiars i usuaris del Centre de Dia d’Onda han valorat el servici com a excel·lent a través d’una enquesta de satisfacció que ha realitzat l’Ajuntament. L’objectiu era escoltar les famílies i analitzar l’atenció prestada així com els diferents servicis prestats per a millorar de manera integral l’atenció assistencial.

Així, el qüestionari consta de 40 preguntes repartides en cinc blocs: grau de satisfacció amb l’atenció per part de professionals; atenció que rep; servici menjador; servici de transport; i grau de satisfacció general. Els enquestats havien de respondre en una escala de l’1 (mínim grau de satisfacció) al 5 (màxim grau de satisfacció) i els resultats reflectixen que més del 80% considera que en general el servici és bo (22,57%) o molt bo (59,28%).

Sobre aquest tema, l’edil de Servicis socials, qualitat de vida i família, Óscar Valero, ha comentat que “per a este Ajuntament, la cura dels nostres majors és un objectiu prioritari, perquè gràcies al seu esforç han aconseguit tirar avant a les famílies onders i han permés que la nostra ciutat cresquera i progressara. Per això, és just retornar-los tant d’afecte i dedicació amb la millor cura possible i atenció de les seues necessitats”.

Activitats intergeneracionals

En paral·lel, durant estos dies s’han realitzat diverses activitats intergeneracionals en el Centre de Dia a fi de fomentar l’empatia i conscienciar sobre la importància de cuidar als majors entre els joves de la ciutat. Així, els alumnes del cicle formatiu de comerç de l’IES Serra Espadà van poder realitzar una postal amb ells i, hui mateix, els xiquets d’infantil P4 del col·legi Verge del Carmen han compartit el seu temps amb els majors realitzant una manualitat junts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari