Onda adjudica la construcció de l'embarcador del Sitjar com a nou reclam turístic

Onda adjudica la construcció de l'embarcador del Sitjar com a nou reclam turístic
25/05/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ja ha adjudicat el contracte per a l’execució d’un pantalà flotant en l’embassament del Sitjar, una infraestructura que permetrà la pràctica d’esports aquàtics i sumar noves experiències turístiques a la ciutat. L’empresa constructora seleccionada en el concurs públic ha sigut Pavasal S.L, amb un pressupost total de 90.145 euros i un període d’execució de dos mesos.

L’execució d’aquesta plataforma i altres millores que proposa l’empresa permetran la pràctica d’esports d’aventura en aquest paratge natural, consolidant-se com a recurs turístic de primer nivell per a la ciutat.

“Volem potenciar el turisme familiar adaptant-nos a la situació actual i vetlant per la seguretat dels nostres veïns”, ha destacat María Baila, regidor de Promoció Econòmica.

La infraestructura, fonamental per a exercir la pràctica d’esports aquàtics, es completarà amb una esplanada fixa per a la neteja i desinfecció de vaixells i es construirà un magatzem per a les embarcacions amb condícia. A més, el pantalà serà accessible per a usuaris amb mobilitat reduïda.

Així mateix, l’embarcador comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents, entre elles boies flotants col·locades a la distància de seguretat establida que delimitaran l’espai per a la pràctica esportiva.

Millores incorporades en el Sitjar

Entre les millores incorporades per l’empresa destaca una hidronetejadora per a rentada amb aigua a pressió o un extintor a foc per a preservar la seguretat dels usuaris.

Quant a les mesures de condicionament de l’espai natural es contemplen la neteja de talús mitjançant desarborada i rebuig del terreny, així com la retirada d’enderroc i pedres, la poda d’arbustos i destaconada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari