El Taller de Creació Literària d'Onda celebra el seu 10é aniversari amb l'emissió de quatre podcast literaris

La Biblioteca Municipal ha format desenes de joves ondenses al llarg d’una dècada

El Taller de Creació Literària d'Onda celebra el seu 10é aniversari amb l'emissió de quatre podcast literaris
16/01/2020 -

El Taller de Creació Literària que impulsa la Biblioteca Municipal celebra el seu 10é aniversari amb l’emissió especial de quatre podcast relacionats amb el sector literari.

Durant una dècada, la Biblioteca Municipal ha format a desenes de joves ondenses en matèries com: tècniques d’escriptura, processos creatius, els tipus d’escriptor, processos d’escriptura del guió literari, la creació de diàlegs, les veus del narrador, etc. En definitiva, tots els aspectes importants dins del procés creatiu de la literatura.

Així mateix, el regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha destacat: “el nostre objectiu és promoure el talent jove des d’espais culturals com la mateixa Biblioteca d’Onda”. Aquest taller de creació literària es realitza els dimarts de 17.45 a 19.15 hores i durarà fins que finalitze el calendari escolar.

Per a concloure el taller, organitzaran un concurs, en el qual els alumnes presentaran un relat literari. A més, en aquest concurs, es presentaran els escrits del taller de microrelats que se celebra cada any en els dos instituts de la localitat.

“L’experiència d’aquests anys demostra l’èxit dels tallers que tenen un gran acolliment entre els alumnes. A més, és una manera de dinamitzar la Biblioteca i els múltiples serveis que és capaç d’oferir als joves”, ha sentenciat Bou.

Emissió de Podcast per a celebrar el seu 10é Aniversari

Al llarg del Taller de Creació Literària s’elaboraran i emetran 4 podcast a través de les xarxes socials de la Biblioteca Municipal. Les seccions que es podran trobar són: consells per a futurs escriptors, serials radiofònics, entrevistes a escriptors i guionistes. A més, comptaran amb la incorporació d’una nova secció: les llegendes etnològiques i urbanes de la ciutat d’Onda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari