Les infermeres escolars es posen al servei dels onders amb una original campanya de prevenció

Ballester: “És moment d’acostar tots el muscle i fer tot el que puguem per a ajudar a portar aquesta crisi de la millor forma”

Les infermeres escolars es posen al servei dels onders amb una original campanya de prevenció
21/03/2020 -

El servei d’Infermeria Escolar de l’Ajuntament d’Onda està treballant de manera intensa per a ajudar a dur a terme les mesures preventives i informar i conscienciar a la població sobre el coronavirus i la importància de quedar-se a casa. Així, les professionals han gravat una sèrie de vídeos que s’han remés a tots els treballadors municipals en els quals donen a conéixer el COVID-19, com protegir-se, mesures d’higiene en l’entorn laboral i procediment correcte de rentada de mans.

En aquesta mateixa línia, també han preparat dos vídeos orientats especialment al públic infantil. D’una banda, un original conte animat sobre el coronavirus i per què quedar-se a casa i, d’altra banda, un vídeo sobre la importància d’una correcta rentada de mans. “L’equip de govern pensa en tots els veïns d’Onda i els xiquets no anaven a ser menys, traient el costat positiu del confinament hem decidit fer aquests didàctics vídeos que segur animaran i distrauran als més xicotets en el tancament necessari d’aquests dies”, ha apuntat l’alcaldessa, Carmina Ballester.

La primera edil ha agraït a les infermeres aquesta labor fonamental i ha expressat que “és moment d’acostar tots el muscle i fer tot el que puguem per a ajudar a portar aquesta crisi de la millor forma”.

Ple a porta tancada

D’altra banda, les infermeres també s’han encarregat de supervisar la celebració del pròxim Ple extraordinari que se celebrarà el dimecres en el qual, entre altres coses, s’aprovarà la línia d’ajudes d’un milió d’euros per als autònoms onders. Així, la sessió plenària tindrà lloc a porta tancada i els regidors s’asseuran respectant la distància preventiva recomanada, utilitzant les butaques del públic. El saló també es desinfectarà prèviament.

Esport a casa

L’Ajuntament, a través dels seus perfils en xarxes socials, també està duent a terme altres iniciatives per a ajudar a fer més suportable la quarantena als veïns, com per exemple una rutina d’exercicis per a fer a casa o contingut d’entreteniment per a tots els públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari