Onda impulsa la conciliació laboral amb la Escoleta de Nadal de la qual es beneficiaran més de 50 famílies

L’Ajuntament adapta les activitats a tots els protocols establits anti covid per a gaudir-les de manera segura

Onda impulsa la conciliació laboral amb la Escoleta de Nadal de la qual es beneficiaran més de 50 famílies
18/12/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ofereix un any més l’Escoleta de Nadal per a tots els alumnes, de primer d’infantil fins a sisé de primària, amb l’objectiu de promoure la conciliació laboral i familiar durant l’època nadalenca.

En aquesta edició el servei s’oferirà en el CEIP PIO XII, adaptant totes les activitats als protocols establits per la Conselleria de Sanitat davant la crisi sanitària de la Covid-19. Així, s’oferiran totes les garanties perquè els xiquets puguen gaudir d’activitats segures gràcies a l’exhaustiva neteja i desinfecció d’espais i grups reduïts.

L’Escoleta de Nadal obrirà les portes a més de 50 alumnes, els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre de 2020; i 4, 5, 7 i 8 de gener de 2021. A més, les famílies que així ho sol·liciten, tindran disponible l’ampliació de l’horari de 8 a 14 hores sense cost addicional.

Sobre aquest tema, la regidora d’Educació, Estela Badenes, ha subratllat la importància d’aquest servei per a aquelles famílies els progenitors de les quals han d’acudir als seus llocs de treball. “La insòlita situació en la qual ens trobem immersos no ha d’impedir ni obstaculitzar la conciliació laboral i familiar perquè és molt important que les famílies puguen superar l’actual crisi sanitària”, ha afirmat.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda ha mantingut les tarifes i bonificacions de l’edició anterior per a facilitar els tràmits a totes les famílies. “Apostem per la conciliació laboral i familiar, oferint un programa lúdic educatiu per als nostres alumnes”, ha assenyalat Badenes.

Gràcies a aquest servei, els xiquets onders podran gaudir d’activitats relacionades amb Nadal i realitzaran excursions al Betlem Municipal que es troba en la plaça del raval de San José i al remodelat Centre d’Interpretació El Molí de la Reixa – Onda Natura, en el qual podran conéixer els orígens dels dinosaures, així com l’evolució dels ecosistemes del municipi amb l’ajuda de pantalles interactives, visitant al seu retorn el remodelat Carrer Cervantes, on descansaran i esmorzaran al costat del gran El Quixot i Sancho Panza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari