L'Escola Municipal de Teatre d'Onda reobri les seues portes i inclou com a novetat tallers d'improvisació

L'Escola Municipal de Teatre d'Onda reobri les seues portes i inclou com a novetat tallers d'improvisació
27/09/2021 -

L’Escola Municipal de Teatre d’Onda obri de nou el teló en una nova edició que, com a gran novetat, comptarà també amb tallers d’improvisació. La tinenta d’alcalde i edil de Cultura de l’Ajuntament d’Onda, María Prades, ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació com es desenvoluparà el nou curs que s’inicia a l’octubre.

Sobre aquest tema, Prades ha destacat que “Onda és bressol d’artistes i font de talent i creativitat, per això des del govern municipal treballem en iniciatives formatives com aquesta per a incentivar i avivar aquest batec cultural”. En l’acte de presentació també ha participat el president de l’associació Art Teatre, Augusto Teruel, i el professor que impartirà les classes, Ferrán Garrigues.

Descompte per a empadronats

Així, s’han organitzat dos grups d’improvisació des d’octubre a maig. Un per a joves de 10 a 16 anys, que tindrà lloc els dijous de 17.15 a 18.45 hores a la Casa de la Cultura, amb un preu de 37,8 euros per a empadronats i de 84 euros per a no empadronats. I un altre per a adults a partir de 16 anys que se celebrarà els dilluns de 19 a 21 hores en el mateix lloc. El preu per a aquest últim serà de 52,2 euros per als empadronats i de 116 euros per a la resta.

Per part seua, l’Escola de Teatre disposarà de quatre grups i es desenvoluparà de novembre a maig a la Casa de la Cultura. Els joves que cursen 5é o 6é de primària podran seguir les classes els dimecres de 17.30 a 19 hores i el preu de la matrícula és de 36 euros per a empadronats i 80 per a la resta. L’alumnat de secundària, de 1r a 4t de l’ESO, podrà inscriure’s en els tallers que tindran lloc els dimarts de 17.30 a 19 hores, amb un preu de 34,2 euros per a empadronats i de 76 per als no empadronats.

Els altres dos grups són per a adults majors de 16 anys. El primer està orientat a les persones que s’inicien en el teatre i es reunirà els dimecres en horari de 19.30 a 21.30 hores. El preu és de 48,6 euros per a empadronats i 108 euros per a la resta. Així mateix, el segon grup acollirà als alumnes que ja van participar en l’escola de teatre durant l’any passat, els qui tindran doble sessió, els dimarts i dijous de 19.30 a 21.30 hores, amb un preu de 93,6 per a empadronats i de 208 euros per a la resta.

Pre-inscripcions

A partir d’aquesta vesprada els interessats ja es podran pre-inscriure en la web municipal www.onda.es per a reservar la seua plaça. Després, es contactarà amb ells per a indicar el procediment de matrícula i pagament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari