L'Escola de Teatre d'Onda inicia un nou curs adaptada als protocols covid

L'Escola de Teatre d'Onda inicia un nou curs adaptada als protocols covid
03/11/2020 -

L’Escola de Teatre d’Onda dóna el tret d’eixida al nou curs 2020-2021, adaptant les classes als protocols marcats per les autoritats sanitàries. L’edil de Cultura de l’Ajuntament d’Onda, María Prades, ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació com es desenvoluparà el nou curs que s’inicia aquesta setmana.

En l’acte de presentació també han sigut presents Laura Navarro, responsable de coordinació de Washi, la nova empresa responsable de l’Escola Municipal de Teatre; i el professor que impartirà les classes, Ferrán Garrigues.

Les sessions es duran a terme a la sala de la Cassola, de l’edifici de la Casa de la Cultura d’Onda, en grups reduïts. Per a això, l’Ajuntament ha adaptat la instal·lació amb marques en les butaques per a mantindre la correcta separació interpersonal i ha habilitat diversos punts amb gel desinfectant en els accessos i eixides per a reduir al màxim les possibilitats de propagació del virus. Així mateix, es prendrà la temperatura a cada alumne abans d’entrar a les classes.

Concretament, aquesta edició comptarà amb dos grups de primer nivell i un grup dirigit a alumnes d’Educació Secundària Obligatòria que vulguen aprendre i divertir-se practicant teatre.

Sobre aquest tema, l’edil de Cultura d’Onda ha destacat que “és un projecte que ens il·lusiona molt perquè fomenta la cultura en el nostre municipi”. A més, ha assenyalat que: “a Onda tenim una pedrera d’artistes i volem continuar donant suport al talent local malgrat la difícil situació provocada per la Covid-19”.

Davant la incertesa de com pot evolucionar la pandèmia en els pròxims mesos, Prades ha afirmat que existeix un programa alternatiu amb el qual poder adaptar les classes de manera online perquè els alumnes puguen continuar amb les sessions de manera telemàtica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari