Més de 200 estudiants de l'UJI i Formació Professional d'Onda es beneficiaran de bus gratuït en el nou curs

Més de 200 estudiants de l'UJI i Formació Professional d'Onda es beneficiaran de bus gratuït en el nou curs
27/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda renova un any més, el servei de bus gratuït per a facilitar el desplaçament a 200 estudiants de l’UJI i Formació Professional, així com a joves que estudien en instituts o centres educatius de Vila-real i Castelló.

Des de la regidoria de Joventut s’ofereix una línia directa a l’UJI amb duració d’arribada en 30 minuts per als estudiants universitaris. Els carnets de transport es podran sol·licitar fins al 31 d’octubre d’enguany.

“Complim el nostre compromís amb els joves d’Onda, reduint la distància, temps del trajecte i millorem la qualitat educativa”, ha destacat el regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou.

Sol·licitud del bo

Els joves que vulguen sol·licitar aquest servei podran fer-lo a través de sol·licitud telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament (seu.onda.es) fins al 31 d’octubre d’enguany. Per a això, hauran de tindre el certificat digital i si són menors d’edat hauran de sol·licitar-ho acompanyats dels seus tutors legals. En usar-ho anirà acompanyat de la presentació del DNI de la persona titular d’aquest, i serà personal i intransferible. Aquest bo de transport es podrà recollir en el Local d’associacions (carrer La Safona, 22).

Amb el Carnet Municipal de l’Alumnat podran accedir a totes les línies regulars a triar entre Vila-real/Castelló i el trajecte directe a la Universitat Jaume I.

Sobre aquest tema, Vicent Bou, ha subratllat que “donar facilitat de desplaçament als joves i apostar per retenir el talent a Onda és primordial per a la riquesa de la ciutat”.

Tal com explica Bou, “s’han incrementat les mesures preventives sanitàries i de seguretat enfront de la covid en els vehicles, i s’ha creat un servei còmode i eficient destinat als joves onders, amb l’objectiu d’augmentar les seues oportunitats formatives i facilitar que visquen a la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari