Playmobil arriba per primera vegada a Onda

Playmobil arriba per primera vegada a Onda
27/01/2020 -

L’exposició de clicks de Playmobil visitarà per primera vegada Onda, el pròxim 3 de febrer, i s’allargarà fins al 6 de març a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura.

“És un reclam enorme per al públic infantil i adult, ja que tots hem jugat amb els clicks”, destaca María Prades, tinent d’alcalde de l’àrea de Cultura i Festes. Així mateix, els visitants coneixeran diferents ambients com Londres o Port Royal, “espais i realitats que normalment no se solen veure a Onda”, destaca Prades.

Els xiquets ondenses podran conéixer realitats tan diferents com la ciutat de Londres a principis del segle XX en la qual s’aprecien detalls com: mansions luxoses, places i carrers amb bullícia, l’ajuntament i multitud de ciutadans vestits d’època entre els quals trobem tendir-vos, obreres, cavallers i donzelles, així com religioses.

També, gaudiran amb els clicks de dinosaures i el parc juràssic i tindran l’oportunitat de conéixer Jamaica i el seu Port Royal, on es trobava la principal base comercial de la Marina Real Britànica amb un port a vessar de comerciants i mariners ambientats en el segle XVII.

A més, els més menuts podran apreciar la importància de cuidar el planeta a través de la representació dels cercles polars, l’àrea nord amb diverses famílies d’esquimals que viuen en iglús i el cercle polar Antàrtic, al voltant del pol sud en la qual es veuran grans colònies de pingüins emperador i lleons marins. Hi hauran clicks de biòlegs i investigadors que analitzaran capes d’ozó, l’existència de combustibles fòssils com a petroli o gas.

Horaris de l’Exposició Playmobil

De dilluns a divendres, de 9.30 a 14.00 hores; i de 16.00 a 20.30 h.
Dissabte, d’11.00 a 13.00 h.
Domingo, d’11.00 a 13.00 h; i de 18.30 a 20.30 h

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari