El fenomen literari Carmen Mola triomfa en la presentació de La Bestia a Onda

El fenomen literari Carmen Mola triomfa en la presentació de La Bestia a Onda
29/03/2022 -

Els tres escriptors després de la signatura de Carmen Mola han reunit a Onda més d’un centenar de persones en la presentació de La Bestia, novel·la guanyadora del premi Planeta 2021.

El fenomen literari format per Agustín Martínez, Jorge Díaz i Antonio Mercero ha sigut a la Sala La Cassola d’Onda signant exemplars de la novel·la, una història basada en el Madrid de 1834 quan succeeixen misterioses desaparicions.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha destacat que “Carmen Mola és la triple revelació literària i editorial de la temporada. Onda està demostrant ser bressol de la literatura amb l’acolliment d’escriptors del major nivell”.

Aquest thriller es va proclamar Premi Planeta 2021 i va incitar que es revelara el secret de qui s’amagava darrere de Carmen Mola. La novel·la històrica, trepidant i sagnant ha aconseguit provocar un debat internacional sobre l’escriptura grupal i l’ús de pseudònims.

Sinopsi de La Bestia

Corre l’any 1834 i Madrid, una xicoteta ciutat que tracta d’obrir-se pas més enllà de les muralles que l’envolten, pateix una terrible epidèmia de còlera. En els ravals apareixen cadàvers desmembrats de xiquetes que ningú reclama. Tots els rumors apunten a La Bestia, un ésser a qui ningú ha vist, però al qual tots temen.

Quan la xicoteta Clara desapareix, la seua germana Lucía, juntament amb Donoso, un policia borni, i Diego, un periodista vividor, inicien un frenètic compte arrere per a trobar a la xiqueta amb vida.

Autors Carmen Mola

Carmen Mola no és una escriptora, sinó tres, concretament homes i guionistes de televisió: Antonio Mercero, Agustín Martínez i Jorge Díaz.

Antonio Santos Mercero és periodista i guionista. Autor de «Dentro del paraíso» i cocreador d’«Hospital central», «Lobos» i «M.I.R.».

Jorge Díaz és periodista i guionista. Ha estat vinculat a projectes com ara «Hospital central», «Ciega a citas» i «Acacias». També és autor de les novel·les Los número del elefante, La justicia de los errantes, Cartas a Palacio i Tengo en mí todos los sueños del mundo.

Agustín Martínez és publicista i guionista. Ha col·laborat en programes com «Sin tetas no hay paraíso», «La chica de ayer» i «Víctor Ros». També és autor de la novel·la Monteperdido i La Mala Hierva, aquesta última ho va llançar a la fama.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari