Onda celebrarà virtualment la Fira del Llibre amb grans escriptors com Marta Robles, Júlio C. Cano o Maribel Escrig

Onda celebrarà virtualment la Fira del Llibre amb grans escriptors com Marta Robles, Júlio C. Cano o Maribel Escrig
14/05/2020 -

Malgrat l’Estat d’Alarma la cultura no es deté a Onda, i és que l’Ajuntament ha decidit reconvertir la Fira del Llibre que tenia prevista en edició virtual, com a mesura preventiva i de seguretat davant la crisi sanitària.

Així, del 18 al 21 de maig Onda organitzarà xarrades de reconeguts escriptors nacionals i locals com són Pere Cervantes, Marta Robles, León Arsenal, Mónica Mira, Julio C.Cano, Maribel Escrig, David Jiménez el Tito, Lola P. Neva, José Sanchis, Ana Rosa Sanfeliu, Pablo Sebastià, Israel Quevedo, Inés Plana i Javier García. L’obra d’aquests autors contempla tota mena de gèneres, des de la novel·la històrica, negra o eròtica fins a relats de terror i ciència-ficció, sense oblidar contes infantils i narrativa juvenil.

Els interessats a veure el contingut de la Fira del Llibre Virtual podran trobar la informació en el Blog de la Biblioteca d’Onda i a través de les xarxes socials (@bibliotecaonda).

Sobre aquest tema, l’edil de Biblioteques, Joventut i Innovació, Vicent Bou, ha destacat que “els ondenses es mereixen la millor oferta cultural i més en aquests temps tan difícils, per això, davant la impossibilitat de traure al carrer la Fira del Llibre que teníem prevista, hem decidit portar-la a casa de cadascun dels lectors”.

Trobades digitals amb docents

D’altra banda, es comptarà amb les següents ponències de prestigiosos professors com Ana del Fresno, nominada dues vegades en els Premis Abanca España, Francesc Nogales, nominat als Global Teacher Prize ( Els Goya de l’educació) i Coni La Grotteria, professora infantil, guanyadora dels premis Educa Abanca 2018.

Tallers multidisciplinaris

Entre els tallers en línia podran trobar: tallers de cuina impartits per Hosturionda en els quals faran una interpretació de receptes incloses en el llibre del Quixot de Miguel de Cervantes, així com tallers de relaxació en família impartits per Silvia Castellar i espectacles de màgia.

A més, es realitzarà un recital de poesia a càrrec de Javi Aguilella i amics. I, com a colofó final, una exposició d’artistes locals que es podrà seguir a través de la pantalla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari