Onda honra al Santíssim Salvador de manera segura i responsable amb totes les mesures preventives

Ballester: “Vivim un Salvador diferent però amb la mateixa devoció, perquè el nostre patró està en el cor de tots els onders”

Onda honra al Santíssim Salvador de manera segura i responsable amb totes les mesures preventives
06/08/2020 -

La ciutat d’Onda ha celebrat avui la festivitat en honor al Santíssim Salvador, patró de la localitat, de manera segura i responsable complint amb totes les mesures higièniques i preventives. L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha presidit la Missa Major que s’ha celebrat aquest matí, amb aforament limitat, i que els onders han pogut seguir per les televisions locals. A més de la primera edil, enguany la representació institucional s’ha limitat a la regidora de Festes, Maria Prades, el regidor delegat del Salvador, Óscar Valero, i als portaveus dels grups de l’oposició.

A causa de la pandèmia, enguany no s’ha celebrat el multitudinari romiatge ni els concerts musicals, però l’Ajuntament sí que ha obert les portes de l’ermita perquè els onders que ho desitgen puguen pujar al Salvador.

Per a això, el govern ha reforçat el dispositiu de seguretat amb 30 agents de la Policia Local d’Onda que, al costat del suport de Protecció Civil, controlaran la seguretat del trànsit en la zona de l’Ermitori així com en el nucli urbà per a evitar concentracions de gent contràries a les normes de la Covid-19. A més, l’operatiu de seguretat compta també amb diverses patrulles de Policia Autonòmica.

Quant al recorregut, el consistori ha habilitat un trajecte segur, d’un sol sentit, i ha limitat l’aforament a l’interior de l’ermita, posant a la disposició dels assistents gel hidroalcohòlic i amb obligatorietat de l’ús de mascareta. L’horari d’obertura per a hui és de 7.30 hores a 21 hores.

Quant al servei de bus gratuït que ha habilitat el consistori, en el qual es prioritzarà a les persones majors i amb mobilitat reduïda, ha realitzat un primer viatge a les 7.30 hores i després, ininterrompudament d’11.00 a 13.00 hores i de 17.30 a 20.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari