L'Ajuntament d'Onda ultima les obres del nou pàrquing al costat del Molí de la Reixa després d'atendre la demanda veïnal

Aquesta actuació s’emmarca en el pla d’embelliment urbà i millora de l’accessibilitat ‘Onda Bonica’

L'Ajuntament d'Onda ultima les obres del nou pàrquing al costat del Molí de la Reixa després d'atendre la demanda veïnal
02/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda està a punt de finalitzar les obres de l’aparcament públic al costat del Centre OndaNatura, situat en el Molí de la Reixa, després d’atendre la demanda veïnal per falta de places en el barri.

Aquesta actuació s’emmarca en el pla d’embelliment urbà i millora de l’accessibilitat #OndaBonica i compta amb una inversió de 48.291 euros. Així, s’ha condicionat una esplanada amb 33 places d’aparcament, preservant part de la vegetació existent.

A més, s’ha pintat la façana exterior per a fer el pàrquing atractiu visualment. Els treballs que s’han realitzat inclou canalització d’aigües, reposició de la vorera, protecció de la séquia enterrada i canalització de l’enllumenat.

Sobre aquest tema, el regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, ha explicat que “el nou servei d’aparcament públic augmenta la qualitat de vida dels veïns i facilita l’accés als visitants que s’acosten a conéixer el Centre OndaNatura”.

Cal recordar que en tots els projectes d’Onda Bonica la ceràmica ondera serà protagonista, ja que es prioritzarà la utilització d’aquest material en totes les obres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari