La corporació d'Onda es forma en salut per a consolidar la ciutat com a saludable

La corporació d'Onda es forma en salut per a consolidar la ciutat com a saludable
21/02/2020 -

L’equip de l’Ajuntament es forma en salut comunitària en la seua aposta per consolidar Onda com a ciutat saludable. I ho fa, formant en matèria de salut als regidors i tècnics a través del Pla de Salut de la Comunitat Valenciana.

Des de la regidoria de Ciutat Saludable i Sostenible volen promocionar la salut en totes i cadascuna de les àrees municipals que conformen el consistori des d’una mirada transversal.

Per a dur a terme aquest Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, l’ajuntament ha de tindre en compte l’atenció primària, l’atenció pública i per mitjà d’accions que promoguen els hàbits saludables haurà de captar l’interés dels ondenses perquè cooperen amb les altres àrees municipals.

Cada vegada existeixen més exigències que porten al fet que l’àmbit local s’interesse pel foment i promoció de salut. Per això, el consistori ha organitzat una reunió amb els regidors de cada àrea per a reflexionar sobre aquesta qüestió.

Segons Paco Pastor, regidor de Ciutat Saludable i Sostenible: “és el nostre deure abordar el tema de la salut de manera global, i en sintonia amb totes les àrees del consistori”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari