Onda organitza cursos de formació per a persones desocupades en l'antic Col·legi Monteblanco

El Servei d’Itineraris ofereix 14 cursos, dels quals es beneficiaran 69 ondenses en situació de desocupació

Onda organitza cursos de formació per a persones desocupades en l'antic Col·legi Monteblanco
14/11/2019 -

L’Ajuntament d’Onda organitza cursos de formació per a persones en situació de desocupació impartits en l’antic Col·legi Monteblanco. Són 69 persones les que es beneficiaran fins al 31 de desembre dels 14 cursos impartits a través del Servei d’Itineraris de l’Ajuntament d’Onda.

Actualment, s’imparteixen quatre programes destinats íntegrament a millorar la situació sociolaboral dels veïns d’Onda. El consistori ofereix dos cursos, a través del programa d’Itineraris d’inserció de persones amb el risc d’exclusió social, des d’agost fins al 31 de desembre: “Dependent de comerç” i “Habilitats socials”, tots dos finalitzen el divendres 15 de novembre.

El primer curs, de “Dependent de comerç” compta amb 11 alumnes en situació de desocupació i el segon curs, “Habilitats socials” és la segona edició que es realitza, i es compon de tres blocs: taller d’elaboració de currículum, entrevista de treball i curs d’habilitats socials, impartits per tècniques d’ocupació i psicòlogues de l’ajuntament.

Tal com comenta, el regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella: “el nostre compromís amb els veïns és el de treballar per a fomentar la inclusió social i l’ocupació a la ciutat”. I afig, l’edil: “Estem treballant braç a braç amb el Servei d’Itineraris i l’Agència de Col·locació de l’ajuntament per a oferir la millor formació als veïns, i així incrementar les seues oportunitats laborals”.

A més, l’ajuntament en col·laboració amb l’Agència de Col·locació treballen per difondre programes com: “Tècniques de venda i atenció al client”, que finalitzarà el 14 de desembre que consisteix a estudiar el desenvolupament d’habilitats socioprofessionals orientades a la venda de producte. Aquest curs consta d’una part pràctica i teòrica amb l’opció de pràctiques no laborables.

Un altre curs que ofereix l’agència és el d'”Animació fisicoesportiva en entorns naturals” que acaba hui. També tenen en marxa el taller “Animació turística dirigit a la Tercera Edat”, compta amb la col·laboració del Centre de Turisme de Castelló i s’imparteix en el Col·legi Monteblanco en horari de 9 a 14 hores. Tots dos per a persones en cerca activa d’ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari