Onda formarà a persones en risc d'exclusió social per a ajudar-los a trobar oportunitats laborals

Onda formarà a persones en risc d'exclusió social per a ajudar-los a trobar oportunitats laborals
30/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha renovat el Programa d’Itineraris Integrats d’Inserció Sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social ‘Onda amb la teua’ amb l’objectiu de treballar en la creació de noves oportunitats laborals i formatives per als veïns d’Onda.

Aquest programa compta amb sessions d’orientació laboral, cursos de formació i atenció psicosocial personalitzada que ajudaran les persones participants a trobar una oportunitat laboral o millorar les seues capacitats en la cerca d’ocupació. Totes aquestes activitats es duran a terme en el reformat Centre de Formació per a l’Ocupació Monteblanco.

Sobre aquest tema, el regidor de Benestar Social, Família i Majors, Óscar Valero, ha remarcat que “des de l’Ajuntament posem tota la nostra obstinació a donar la mà i donar suport als qui més el necessiten”. Tal com afirma Valero: “El nostre principal objectiu és aconseguir la inclusió real d’aquestes persones en el món laboral”.

L’actuació està cofinançada per la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana i per a poder dur a terme totes les activitats s’ha contractat quatre tècnics d’ocupació, dues psicòlogues, un prospector d’ocupació i un auxiliar administratiu que donaran suport a tots els participants i realitzaren un seguiment de la seua activitat per a orientar-los en el procés d’inserció laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari