Ballester enalteix el talent i el caràcter innovador dels comerciants d'Onda

Ballester enalteix el talent i el caràcter innovador dels comerciants d'Onda
26/01/2020 -

Els comerços locals es reuneixen en la 14 edició de la Gala ‘Onda Centre Comercial’, una nit en la qual reten homenatge al teixit comercial de la ciutat.

L’alcaldessa, Carmina Ballester al costat de la regidora de Promoció Econòmica, María Baila van assistir a la gala al costat d’altres personalitats de l’àmbit comercial del municipi. La celebració va començar amb unes paraules de la presidenta de l’Associació ‘Onda Centre Comercial’, Cristina Almela.

A continuació, Ballester, qui acudia per primera vegada a l’esdeveniment, va destacar que “la compra online ha arribat per a quedar-se, per això el consistori posarà tots els seus recursos per a secundar i impulsar als comerços locals perquè continuen avançant i oferint un magnífic servei de qualitat adaptat a la nova era”.

A més, l’alcaldessa ha destacat: “l’inconformisme i el treball en equip dels comerciants”, dos valors que projecten els comerços d’Onda i que els fa que no es queden arrere.

L’Associació d”Onda Centre Comercial’ en aquesta ocasió, no va fer lliurament de reconeixements als antics membres de la Junta Directiva per no trobar-se els mateixos a la ciutat el dia de la gala. A més, en aquest gran esdeveniment comercial es va realitzar el sorteig de 2 escapades entre els socis assistents.

Targeta de crèdit ‘Units per tu’

Els clients dels comerços afiliats a l’Associació ‘Onda Centre Comercial’ podran obtenir una targeta de crèdit amb la qual pagar les seues compres en còmodes terminis sense interessos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari