'Gaudí & Trencadís' porta a més de 600 visitants al Museu del Taulell d'Onda

'Gaudí & Trencadís' porta a més de 600 visitants al Museu del Taulell d'Onda
20/04/2021 -

El Museu del Taulell d’Onda ha aconseguit atraure a més de 600 visitants que s’han acostat fins a les seues instal·lacions per a conéixer de prop la sorprenent exposició itinerant ‘Gaudí & Trencadís. Taulells d’Onda en el Park Güell’. Així ho demostren les xifres registrades per l’oficina del museu, tan sols 20 dies després d’obrir les portes al públic.

Aquesta mostra aprofundeix sobre l’origen i l’evolució de la tècnica del trencadís tan característica de l’arquitecte Antoni Gaudí; així com la seua vinculació amb la història de les empreses taulelleres d’Onda. A més, dins de la col·lecció itinerant s’ha habilitat un espai amb alguns taulells onders que es poden veure en el Park Güell i un mosaic col·laboratiu en el qual tots els visitants han pogut participar.

El perfil que més ha destacat entre els visitants ha sigut grups reduïts de famílies amb xiquets de diferents punts de la Comunitat Valenciana que davant les restriccions de mobilitat s’han acostat a conéixer els encants que ofereix el municipi d’Onda.

Sobre aquest tema, l’edil responsable de l’àrea de Cultura d’Onda, María Prades, ha destacat que: “Volem donar a conéixer la nostra tradició ceràmica de la qual tan orgullosos ens sentim i treballem a realçar les peces úniques que acull el museu”.

Cal destacar que durant el passat cap de setmana el Museu del Taulell va organitzar un taller familiar en el qual grans i xicotets van poder descobrir aquesta exposició i potenciar la seua creativitat, creant els seus propis trencadissos, en un divertit taller, adaptat a tots els protocols de seguretat davant la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta exposició romandrà oberta fins al 15 de setembre perquè els visitants interessats puguen acostar-se a conéixer totes les peces exposades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari