Les innovacions dels Alfa d'Or 2020 van al Museu del Taulell d'Onda

Ballester: “Gràcies per mantenir viva la flama de l’inconformisme i per buscar sempre l’excel·ència empresarial”

Les innovacions dels Alfa d'Or 2020 van al Museu del Taulell d'Onda
06/02/2020 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha rebut aquest matí, de mans del president de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre, Miguel Campos, les actes dels projectes guardonats en la 44 edició dels premis Alfa d’Or a la innovació ceràmica. D’aquesta manera, tant la documentació com els productes premiats seran exposats en el Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda, com és habitual.

En l’acte han participat els empresaris de les quatre empreses reconegudes, totes elles instal·lades a Onda o bé amb capital humà ondense, com són Argenta, Coloronda, Efi Cretaprint i Bestile-Azuliber-Neos Additives.

“Enhorabona per aquest merescut premi i gràcies per mantenir viva la flama de l’inconformisme i per buscar sempre l’excel·lència empresarial. Perquè si aquest sector ha aconseguit generar tanta riquesa en la nostra terra, no és per casualitat, es deu al talent, al treball i a l’obstinació per millorar sempre dels nostres empresaris. Valors que vam aprendre d’aquells pioners que van veure en la manufactura de l’argila un futur prometedor”, ha destacat Ballester.

Així mateix, durant el mes d’abril es realitzarà un acte en el Museu del Taulell en el qual es presentaran els nous productes que passen a formar part de la col·lecció d’Alfes d’Or que custodia la instal·lació.

L’alcaldessa, que ha estat acompanyada pel seu equip de govern, ha tancat la seua intervenció al·legant als empresaris que “des de l’Ajuntament treballem per convertir la nostra ciutat en referent en innovació ceràmica i focus d’atracció del millor talent professional vinculat al sector. I per això posem a la vostra disposició els nostres recursos i eines, perquè volem posar-vos les coses fàcils perquè continueu generant bones idees, innovant, consolidant negocis i generant ocupació i riquesa en la nostra terra, que al final és el que importa”.

Política de l’esforç

“Enfront de la política de la subvenció, aquesta és la política en la qual creem, la de promoure l’esforç i el talent, la de ser útils a les nostres empreses i professionals perquè continuen creixent, la política que defensa el valor del treball i l’inconformisme per millorar sempre”, ha conclòs la primera edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari