Onda instal·la el pantalà en l'embassament del Sitjar que permetrà la pràctica d'esports aquàtics

Onda instal·la el pantalà en l'embassament del Sitjar que permetrà la pràctica d'esports aquàtics
18/10/2020 -

Les obres del pantalà flotant en l’embassament del Sitjar continuen a bon ritme i aquesta mateixa setmana ja s’ha instal·lat la plataforma flotant que permetrà la pràctica d’esports aquàtics i sumar noves experiències turístiques a la ciutat. El pressupost total de l’actuació és de 90.145 euros i l’empresa adjudicatària que s’encarrega de l’obra és Pavasal S.L.

L’execució d’aquesta plataforma i altres millores que proposa l’empresa permetran la pràctica d’esports d’aventura en aquest paratge natural, consolidant-se com a recurs turístic de primer nivell per a la ciutat.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, al costat del regidor d’Esports, José Vicente Iserte, han supervisat les obres aquesta setmana i ha comentat que “amb aquesta infraestructura Onda farà un pas més com a ciutat saludable i de l’esport, ampliant la nostra oferta també a activitats aquàtiques a l’aire lliure. Onda es consolida com a paradís per a l’esportista i un focus d’atracció d’esdeveniments esportius que generen riquesa a la ciutat”

La infraestructura es completa amb una esplanada fixa per a la neteja i desinfecció d’embarcacions i un magatzem per a les mateixes amb condícia. A més, el pantalà serà accessible per a usuaris amb mobilitat reduïda. Així mateix, l’embarcador comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents, entre elles boies flotants col·locades a la distància de seguretat establerta que delimitaran l’espai per a la pràctica esportiva.

Millores al Sitjar

D’altra banda, entre les millores incorporades per l’empresa destaca una hidronetejadora per a rentada amb aigua a pressió o un extintor a foc per a preservar la seguretat dels usuaris.

Quant a les mesures de condicionament de l’espai natural es contemplen la neteja de talús mitjançant la desbrossada i el rebuig del terreny, així com la retirada d’enderroc i pedres, la poda d’arbustos i destoconat de soques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari