Jocs aquàtics, tirolina, tobogan gegant i nous gronxadors al parc de la Ceràmica d'Onda

Jocs aquàtics, tirolina, tobogan gegant i nous gronxadors al parc de la Ceràmica d'Onda
23/06/2022 -

El Parc de la Ceràmica d’Onda es convertirà en el punt de trobada més divertida per als xiquets i xiquetes de la ciutat després de les noves inversions que està escometent l’Ajuntament, que inclouen la construcció d’una zona de jocs aquàtics, la renovació de la zona de gronxadors així com la instal·lació d’una tirolina i tobogan gegant.

Així ho ha anunciat aquest matí l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, després de supervisar les obres que avancen a bon ritme, per la qual cosa està previst que al llarg de la primera quinzena de juliol els xiquets onders puguen gaudir ja d’aquest nou espai dedicat a la infància, que suma una inversió total de 200.000 euros.

D’aquesta manera, els xicotets podran reunir-se al parc de la Ceràmica per a refrescar-se durant els mesos més calorosos d’estiu i jugar al parc aquàtic, divertir-se amb els nous gronxadors o gaudir de l’aventura de la tirolina.

“Els xiquets i xiquetes onders es mereixen un parc de primer nivell pensat per i per a ells, amb multitud d’activitats amb les quals jugar, aprendre i divertir-se, perquè si els nostres xicotets són feliços, Onda és feliç”, ha apuntat la primera edil, qui també ha estat acompanyada en la presentació del projecte pel regidor de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, i el tinent alcalde responsable de Recursos Humans, Biblioteques i Joventut, Vicent Bou.

Jocs accessibles

Cal destacar que, amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament físic, funcional i social dels menors, la instal·lació comptarà amb jocs accessibles per a tota mena de capacitats. A més, es posarà en marxa utilitzant sistemes avançats de gestió per a reduir el consum d’aigua i energia elèctrica.

En aquest sentit, el regidor de Ciutat Saludable, Paco Pastor, ha destacat que “volem convertir el parc de la ceràmica en un lloc de trobada perquè els veïns puguen gaudir durant el període estival”.

Cal recordar que el Parc de la Ceràmica també alberga la zona de cal·listènia o ‘Work Out’ i una altra zona de màquines d’exercici per a les persones majors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari