Onda acollirà una multitudinària jura de bandera per a personal civil el pròxim 16 de maig

Onda acollirà una multitudinària jura de bandera per a personal civil el pròxim 16 de maig
21/01/2020 -

La ciutat d’Onda acollirà una solemne jura de bandera per a personal civil dissabte que ve 16 de maig. Així ho ha anunciat l’alcaldessa, Carmina Ballester, després de reunir-se amb representants de la Comandància Militar de València i Castelló, els qui van atendre la sol·licitud de l’alcaldessa per a organitzar aquest acte.

En aquesta primera trobada s’han establit les bases per a començar a preparar aquest multitudinari acte que reunirà diferents grups de les forces armades i a més de mil ciutadans, entre jurandos i convidats, en la plaça del Pla.

“Serà un honor actuar com a amfitrions d’aquest emotiu acte per a reafirmar el compromís dels ondenses i els castellonencs amb Espanya”, ha apuntat la primera edil.

Cal recordar que el personal civil i militar que jure bandera es compromet a guardar la Constitució com a norma fonamental de l’Estat, amb lleialtat al Rei, així com a contribuir al bé comú i donar suport a la seguretat i la defensa d’Espanya.

Els requisits necessaris per a poder jurar bandera són tindre la nacionalitat espanyola, haver complit els 18 anys i no haver sigut declarat incapaç per sentència jurídica ferma. Durant els pròxims dies s’habilitarà en la web del Ministeri de Defensa un apartat per a inscriure’s i, més endavant, també es podrà realitzar de manera presencial a Onda. Cal destacar que cada jurant rebrà dues invitacions per a acompanyants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari