Onda destina 7.000 euros a netejar un centenar de pintades vandàliques

Juan López: «L’incivisme d’alguns ,a més d’embrutar la imatge de la nostra ciutat, ens costa diners a tots els veïns»

Onda destina 7.000 euros a netejar un centenar de pintades vandàliques
27/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda destinarà 7.000 euros, en concepte de material i hores de treball, a netejar i endreçar un centenar de pintades vandàliques per tota la ciutat. Es tracta d’una campanya que ha posat en marxa el govern municipal per a mantenir la ciutat lliure de grafitis, molts d’ells fomentant l’odi cap a altres ideologies, cultures o races.

D’aquesta manera, les brigades municipals estan escometent els treballs durant aquestes setmanes, localitzant les pintades i donant solució al malestar expressat pels veïns.

El regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, ha apuntat: “l’incivisme d’alguns, a més d’embrutar la imatge de la nostra ciutat, ens costa diners a tots els veïns. Per això és fonamental conscienciar a la ciutadania sobre respectar el nostre entorn perquè la convivència sigui millor per a tots i deixar una ciutat més cuidada a les pròximes generacions”.

Campanya abocaments

D’altra banda, davant l’increment d’abocaments il·legals en l’entorn urbà i rural durant les últimes setmanes, l’Ajuntament també ha emprès una campanya de conscienciació sobre la correcta gestió de voluminosos i tractament de deixalles. D’aquesta manera, la Policia Local reforçarà la vigilància en els punts on solen aparèixer residus, els investigarà i proposarà sancions als infractors de fins a 3.000 euros. La primera multa ja ha estat proposta.

A més, també s’han instal·lat senyalitzacions en l’àmbit rural per a avisar sobre la prohibició de tirar abocaments així com vinils informatius en els contenidors del nucli urbà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari