Lola P. Nieva presentarà a Onda la seua nova novel·la, 'Consecuencias de retar a un conde'

Lola P. Nieva presentarà a Onda la seua nova novel·la, 'Consecuencias de retar a un conde'
14/01/2022 -

L’Ajuntament d’Onda continua apostant pel foment de la lectura amb el seu cicle de trobades literàries ‘Onda Va De Llibres’. La famosa escriptora Lola P. Nieva visitarà el municipi el pròxim 21 de gener per a presentar la seua última novel·la ‘Consecuencias de retar a un conde’, un relat romàntic històric, fresc i addictiu amb personatges controvertits i diàlegs mordaços que traslladaran al lector a una època fascinant.

Seguint amb la tònica d’altres prestigiosos autors com Javier Sierra o Marta Robles, que ja han passat pel municipi, la trobada amb la reeixida escriptora es realitzarà de manera presencial a la Sala d’actes de la Casa de la Cultura d’Onda, a les 19.00h.

Sobre aquest tema, l’edil de Recursos Humans, Biblioteques, Joventut i Innovació, Vicent Bou, ha destacat que “el nostre objectiu és aconseguir que autors de primer nivell presenten a Onda les seues obres i oferir la millor oferta cultural. Continuem treballant a acostar els grans referents culturals a tots els onders”.

Les persones interessades a acudir a aquesta presentació podran apuntar-se de manera gratuïta, emplenant un formulari que estarà disponible en la pàgina web joventut.onda.es

Autora premiada

Lola P. Nieva és una escriptora reconeguda que va ser nomenada millor autora revelació nacional pels Premis Rosa Romàntica en 2014. En 2018 se li va concedir el Guardó Lletres del Mediterrani, atorgat per la Diputació de Castelló, en la categoria de novel·la romàntica.

Des de molt jove, Nieva sentia la necessitat d’escriure i d’alliberar la multitud d’històries que sorgien del seu cap. Algunes de les seues aficions són la història, la lectura, pintar a l’oli i escriure.

Sinopsi de ‘Consecuencias de retar a un conde’

Lady Roselyn Domer, filla del comte de Dorchester, li promet a la seua mare en el llit de mort que no se sotmetrà a cap home. A l’inici de la temporada, ella i les seues amigues planegen esquivar les seues obligacions socials i eludir el matrimoni.

En l’esdeveniment social més important de la temporada, les quatre s’assignen un fingit trastorn nerviós per a espantar els pretendents. Quatre dames i un duel: batre’s contra el seu destí. Un comte ombrívol que descobreix la llum d’una dona singular. Podrà Rose esquivar el seu propi cor?

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari