Manuel Vilas presentarà a Onda la seua nova novel·la 'Los Besos'

Álex Gallegos

Manuel Vilas presentarà a Onda la seua nova novel·la 'Los Besos'
07/02/2022 -

L’Ajuntament d’Onda continua aproximant als onders als millors escriptors del moment en el seu cicle de trobades literàries ‘Onda Va De Llibres’. En aquesta ocasió, arriba el torn d’un dels principals poetes i narradors espanyols amb major projecció de la literatura contemporània com és Manuel Vilas.

Així, el finalista del Premi Planeta 2019 visitarà Onda el pròxim 18 de febrer per a presentar la seua última obra Los besos, una novel·la d’amor romàntic i idealitzat, però també d’amor carnal. L’obra revela com a la meitat d’una crisi universal dues persones intenten tornar a l’erotisme, aqueix lloc on homes i dones troben el sentit més profund de la vida.

La trobada amb el reeixit escriptor es realitzarà de manera presencial a la Sala d’actes de la Casa de la Cultura d’Onda, a les 19.15 hores. Totes aquelles persones interessades a acudir a aquesta presentació ja es poden inscriure, de manera gratuïta, a través del formulari habilitat en la pàgina web joventut.onda.es.

Sobre aquest tema, l’edil de Recursos Humans, Biblioteques, Joventut i Innovació, Vicent Bou, ha destacat que “Continuem treballant a crear espais literaris de qualitat perquè els onders puguen seguir de prop als majors referents de la literatura espanyola actual.”

Autor premiat

Manuel Vilas és autor de sis poemaris i la seua obra lírica s’ha compilat en Amor (2010) i en Poesia completa (2016). La seua trajectòria narrativa la inicia en 2008 amb la novel·la Espanya, a la qual li segueixen Aire Nuestro, Los inmortales, El luminoso regalo i els llibres de relats Zeta y Setecientos millones de rinocerontes.

La seua novel·la Ordesa (2018) va ser traduïda a més de vint llengües i triada llibre de l’any pel suplement Babelia i va obtindre el Premi Femina, concedit a França a la millor novel·la estrangera. La seua novel·la Alegria (2019) va ser finalista del Premi Planeta i ha sigut traduïda a diverses llengües, a més de ser finalista a França del premi Jean Monnet de literatura europea.

Sinopsi de ‘Los besos’

Un professor abandona Madrid per prescripció mèdica i viatja fins a una cabanya en la serra on coneix a una dona apassionada quinze anys menor. Ell es diu Salvador; ella, Montserrat, i entre els dos creix una confiança plena i inesperada, plena de revelacions.

Salvador s’il·lusiona i li canvia el nom, la flama Altisidora, com un personatge del Quixot. Tots dos s’enamoren i construeixen una relació madura, amb les prevencions pròpies dels seus cossos i amb els records d’un passat que reapareix constantment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari