Onda fitxa la prestigiosa mestra i pedagoga Mar Romera per a les IV Jornades formatives per a docents i pares

Onda fitxa la prestigiosa mestra i pedagoga Mar Romera per a les IV Jornades formatives per a docents i pares
20/01/2020 -

Onda acollirà els dies 7 i 8 de febrer les IV Jornades per docents i pares amb una temàtica centrada en l’educació inclusiva. L’Ajuntament, des de la regidoria d’Educació i Formació, i de la mà del CEFIRE, organisme que ofereix formació al professorat, han preparat un cartell d’excepció amb la mestra, pedagoga i especialista en intel·ligència emocional Mar Romera com a ponent estrela.

A més, també participaran professors de reconegut prestigi educatiu que impartiran ponències el divendres 7 de febrer com Bea Hernández, creadora del programa d’inclusió social, parcs i patis dinàmics, continuant amb espectaculars tallers com una escape room, a càrrec de Juan Hernandez, creador d’escola d’experiències, Pedro Herrera i Mireia Mor, docents del nostre municipi.

El dissabte 8 de febrer serà el torn de Mar Romera, especialista en intel·ligència emocional, i una de les ponències més esperades pels docents. Després de la seua intervenció, s’iniciarà una taula redona i debat sobre la importància de les emocions en el joc, el pati o les noves tecnologies. Aquest debat comptarà amb un moderador d’excepció, Manuel Andrades Corder, reconegut en 2018 com el millor professor de primària de la Comunitat de Madrid i en el top 10 dels millors professors d’Espanya durant diversos anys, els reconeguts premis Educa Abanca.

“L’educació és un pilar fonamental de la nostra societat, mereix el més alt reconeixement i gratitud, per això hem treballat per a aconseguir unes jornades de qualitat i portar als millors ponents, amb l’objectiu de compartir la seua experiència per a enriquir el coneixement d’ondenses, pares i docents”, ha subratllat la regidora d’Educació, Estela Badenes.

Inscripcions Jornades Educació Inclusiva

El Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat va obrir termini d’inscripció divendres passat, només per a docents i aqueix mateix dia, es va completar la totalitat de les places, amb un total de 245 sol·licituds.

D’altra banda, la Regidoria d’Educació va ampliar 200 places més, per a la ponència del dissabte 8 de febrer. Hui dia, s’han inscrit 60 persones entre docents i pares.

Els interessats per a la jornada del dissabte podran inscriure’s a través de l’àrea d’educació de la Casa de la Cultura, per dues vies: telefònicament o a través del correu: educacion@onda.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari