Més de 350 joves onders ja tenen el seu bo cultural per a beneficiar-se de descomptes de fins al 50%

El govern municipal compleix amb el seu compromís i posa en marxa aquesta iniciativa per a fomentar la cultura entre la joventut

Més de 350 joves onders ja tenen el seu bo cultural per a beneficiar-se de descomptes de fins al 50%
19/02/2022 -

En tot just tres setmanes, l’Ajuntament d’Onda ja ha tramitat més de 350 sol·licituds del bo cultural jove amb el qual, els onders entre 16 i 30 anys, es poden beneficiar de descomptes de fins al 50% en espectacles teatrals, monòlegs, concerts i moltes activitats més.

Aquestes xifres demostren el bon acolliment que la iniciativa ha tingut entre els joves, ja que aquesta tarifa especial és un compromís que el govern municipal es va comprometre a dur a terme amb l’objectiu de facilitar l’accés a la programació cultural per a aquells onders amb menys recursos.

El procediment per a aconseguir-lo és molt senzill. Els interessats tan sols han d’emplenar el formulari habilitat en la web www.onda.es i, en un termini màxim de cinc dies, rebran per correu electrònic el seu bo. Amb ell ja podran seleccionar la tarifa jove en la compra d’entrades i, el dia de l’espectacle, hauran de mostrar-lo al controlador d’accessos, bé via digital o imprés, al costat del DNI.

La tinenta d’alcalde i responsable de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha comentat que “el nostre objectiu és incentivar als joves a gaudir de la millor cultura a un preu molt reduït. Onda vol ser la capital cultural de la província, portant als millors artistes, i els onders han de ser els primers a poder gaudir d’ells amb el mínim cost”.#OndaLateCultura

Entre els espectacles en els quals els joves podran beneficiar-se del descompte es troben els emmarcats en els cicles Hivern de Teatre i Humor al Mònaco, les entrades del qual ja estan a la venda en la web entrades.onda.es. Entre els actors i còmics que actuaran al Mònaco destaquen Aitana Sánchez-Gijón, Javier Gutiérrez, Vicky Luengo, Marta Póveda, Silvia Marsó, Comandant Lara, José Corbacho, Txabi Franquesa i Pilar Ordoñez.

D’altra banda, amb el bo cultural jove els onders també podran assistir a la IX Lliga d’Improvisació Teatral que organitza l’Ajuntament d’Onda amb un preu simbòlic de dos euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari