Més de 3.500 alumnes tornen a les aules d'Onda en una 'Tornada al col·le' amb millores en els centres

Més de 3.500 alumnes tornen a les aules d'Onda en una 'Tornada al col·le' amb millores en els centres
12/09/2022 -

Més de 3.500 alumnes d’Infantil, Primària i Secundària han tornat hui a les aules dels centres educatius d’Onda en una multitudinària ‘Tornada al col·le’ que enguany compta amb millores en els centres educatius.

Així, el Consistori ha dut a terme tasques de manteniment, neteja, jardineria i lampisteria amb l’objectiu de garantir la màxima qualitat en l’educació dels xiquets i xiquetes onders. A més, l’equip de govern municipal ha tornat a activar el servei d”Escola oberta’ per a fomentar la conciliació dels pares i mares d’Onda, incrementant un 70% el pressupost destinat a aquest servei.

Sobre aquest tema, la regidora de l’àrea d’Educació d’Onda, Estela Badenes, ha destacat: “És fonamental que les famílies compten amb aquesta mena de servei per a poder conciliar la vida laboral i familiar”. “Des d’aquest equip de govern volem oferir als xiquets el millor entorn per a una tornada al col·le amb les millors condicions”, ha afegit.

Els nervis, l’emoció i els somriures han sigut els grans protagonistes d’un matí en la qual els centres educatius han recuperat la seua activitat amb un gran nombre d’alumnes. Cal destacar que l’arribada al municipi de grans empreses com Amazon i l’aposta del govern municipal pel foment de l’ocupació amb ajudes a la contractació, així com l’aposta per la conciliació són alguns dels motius pels quals Onda compta amb una alta taxa d’alumnes matriculats en els primers cursos.

Carnet Municipal de l’Alumnat

En paral·lel, en la seua aposta per ajudar al col·lectiu jove, l’Ajuntament ha posat en marxa el servei d’autobús gratuït per a desplaçaments als centres educatius de Castelló i Vila-real; i l’autobús directe a la Universitat Jaume I. D’aquesta manera, més de 200 joves onders podran beneficiar-se d’aquest servei sense cost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari