Més de 4.600 persones han gaudit de les seues vacances de Setmana Santa a Onda

Baila: “Volem continuar dinamitzant l’economia local i posicionar Onda com a destinació turística de referència”

Més de 4.600 persones han gaudit de les seues vacances de Setmana Santa a Onda
26/04/2022 -

Més de 4.600 persones han triat Onda com la seua destinació per a gaudir de les vacances de Setmana Santa. Així ho recullen les xifres registrades per l’Oficina de Turisme de la localitat en les quals es mostra com Onda s’està consolidant com una de les principals destinacions turístiques de la província.

Aquestes xifres es corresponen a la campanya de promoció que ha posat en marxa l’Ajuntament d’Onda perquè els turistes i visitants puguen gaudir dels recursos, atractius i experiències úniques que ofereix el municipi.

Cal destacar que durant aquest període, de l’1 al 25 d’abril, Onda ha registrat 4320 vistes nacionals i 302 visites internacionals. Aquestes xifres mostren l’atractiu que suposa conéixer de prop el Castell de les 300 Torres, la fortalesa accessible del s.X, i les fantàstiques vistes del centre històric i de la Serra d’Espadà.

En aquest sentit, la Regidoria de Turisme d’Onda ha organitzat diverses activitats per a poder conéixer la història de la localitat de forma entretinguda. Així, es va posar en marxa una original activitat d’arqueologia en família perquè grans i xicotets gaudiren d’un taller i d’una visita guiada per a conéixer la història que s’amaga després de les muralles del castell.

A més, el consistori ha oferit dues visites guiades en les quals els divertits personatges Habib Manel i Catalina acompanyen als visitants pel centre històric d’Onda, declarat Conjunt Històric i Artístic i Bé d’Interés Cultural l’any 1967, per a descobrir tots els encants. Així mateix, s’ha realitzat una ruta poètica per a conéixer als grans poetes del municipi com van ser Ibn Al-Abbar i Ana Rebeca Mezquita.

Sobre aquest tema, l’edil responsable de l’àrea de Turisme d’Onda, María Baila, ha destacat: “Des de l’equip de govern municipal continuarem oferint activitats que ens ajuden a impulsar i dinamitzar l’economia local i a posicionar Onda com a destinació turística de referència”.

Onda, tradició ceràmica

De la mateixa manera, el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ ha rebut un total de 560 visites, procedents sobretot de la província de València, encara que també de Madrid i Barcelona. Cal destacar que amb l’objectiu de dinamitzar el museu i impulsar la tradició ceràmica, el consistori ha posat en marxa la iniciativa ‘Normalitz-art’. Es tracta d’una completa programació per als mesos d’abril, maig i juny que ofereix als visitants rutes guiades pel museu, tallers i exposicions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari