Més de 5.000 directius internacionals s'interessen pels avantatges competitius del parc logístic d'Onda

Ajuntament i Cambra de Comerç renoven la seua aliança en 2021 per a ampliar la promoció a França, Madrid i Catalunya

Més de 5.000 directius internacionals s'interessen pels avantatges competitius del parc logístic d'Onda
22/12/2020 -

Un total de 5.087 professionals i directius d’empreses del Regne Unit s’han interessat durant els dos últims mesos pels avantatges competitius del parc logístic d’Onda, segons informa la Cambra de Comerç en el seu informe sobre la promoció internacional del pla d’acció Onda Logistic. Mediterranean Business Park. El govern municipal i l’entitat cameral van posar en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu d’atraure inversions i generar noves ocupacions de qualitat a la ciutat. Per a això, s’estan escometent diverses accions com la millora dels polígons industrials per a ser més competitius, els incentius fiscals a les empreses o la promoció internacional del parc logístic.

Segons les analítiques, el 62% del total de professionals que han accedit a la web www.ondalogistic.com procedeix del Regne Unit, mentre que el 24% són espanyols. Els perfils que més han interactuat amb aquesta plataforma provenen dels sectors de la construcció, energia, tecnologia o enginyeria industrial. La campanya s’ha dut a terme a través de les plataformes LinkedIn Ads i Google Ads i, en total, l’anunci ha registrat més d’1,3 milions d’impressions.

De cara a 2021, el govern municipal ha renovat la col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló per a continuar desenvolupant i millorant aquest pla d’acció la finalitat de la qual és promocionar el parc logístic amb el principal argument de les bonificacions fiscals, de fins al 95%, a les empreses que aposten per Onda. Així, durant el pròxim exercici la promoció internacional s’ampliarà a França, Madrid i Catalunya.

Visita a Azulev

D’altra banda, per a donar a conéixer Onda Logistic a les empreses locals, l’alcaldessa, Carmina Ballester, està liderant una ronda de visites per les empreses onderes. En aquesta ocasió, la primera edil s’ha reunit amb els dirigents de la signatura ceràmica Azulev. El director general, Lli Díaz, va mostrar les instal·lacions a l’alcaldessa i al regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, i, especialment, la nau que va patir un incendi fa unes setmanes i que en breu estarà operativa.

“Estem treballant en el més ambiciós pla d’aquest govern per a cridar al talent, atraure inversions i sumar noves oportunitats a Onda i a la província de Castelló. És l’hora d’Onda. És l’hora de sumar competitivitat a la nostra indústria. És hora de sumar més ocupacions. És hora de sumar qualitat, excel·lència i riquesa a la nostra terra”, ha apuntat Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari