Matías Prats inaugura la 37a Fira del Llibre d'Onda que reunirà 15 grans escriptors i múltiples activitats infantils

Matías Prats inaugura la 37a Fira del Llibre d'Onda que reunirà 15 grans escriptors i múltiples activitats infantils
02/06/2022 -

El conegut periodista Matías Prats Chacón ha sigut l’encarregat d’inaugurar la 37a Fira del Llibre d’Onda, que es desenvolupa des de hui fins al diumenge en l’avinguda Sierra Espadán, amb la presentació del seu llibre ‘El futur que vas oblidar’. Així mateix, els més xicotets també han sigut protagonistes en aquesta jornada inaugural, ja que han pogut gaudir d’un contacontes i emportar-se a casa un regal molt especial: el còmic, joc i guia didàctica sobre l’ermitori de ‘El Salvador’ que ha editat l’Ajuntament.

A partir de demà els onders i visitants que s’acosten a la fira podran compartir presentacions d’altres autors de primer nivell com Jose Luis Corral, Pere Cervantes, Alexandra Roma, Emilio del Río, Maribel Escrig, Cristián Arenós, José Miguel Macián, José Sanchís, Mª Carmen Castillo, Vicent Gascó, Dalt Postigo, Miguel Alayrach, Aurora Ruá i Luis Aleixandre. La programació infantil la completaran contacontes, diverses actuacions infantils i visites escolars al recinte de la fira, conformat per casetes que acullen a les llibreries i papereries locals al costat de diverses editorials i la mateixa Biblioteca d’Onda.

Com a original novetat, enguany els personatges de Star Wars desembarcaran en la fira durant la vesprada del dissabte a càrrec del grup Tarkin Boys. Tota la programació podrà consultar-se en la web firadelllibre.onda.es.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, al costat del regidor de Recursos Humans, Biblioteques i Joventut, Vicent Bou, han recorregut aquesta vesprada la fira i han participat en les diferents activitats. Bou ha destacat que “l’aposta d’aquest govern municipal per la bona literatura és absoluta, per això acostem als millors escriptors del moment durant tot l’any a través del cicle ‘Onda va de llibres’ i ara traiem al carrer els llibres amb infinitat d’activitats per a tots els públics per a incentivar la lectura entre els veïns”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari