Onda reforça el dispositiu de seguretat per a honrar a El Salvador amb totes les mesures preventives davant la Covid-19

Més de 50 efectius de Policia Local, Autonòmica, Protecció Civil i serveis sanitaris vetlaran pel compliment del protocol

Onda reforça el dispositiu de seguretat per a honrar a El Salvador amb totes les mesures preventives davant la Covid-19
03/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda activarà per a la vespra i la festivitat d’El Salvador, els dies 5 i 6 d’agost, un important dispositiu de seguretat amb l’objectiu de garantir que veïns i visitants complisquen amb les normes preventives establides davant la Covid-19 i evitar aglomeracions.

Així, al voltant de 30 agents de la Policia Local d’Onda, amb el suport de Protecció Civil, controlaran la seguretat del trànsit en la zona de l’Ermitori així com en el nucli urbà per a evitar concentracions de gent contràries a les normes de la Covid-19. A més, l’operatiu de seguretat comptarà també, el dia 5, amb diverses patrulles de Policia Autonòmica, tant entorn de la vesprada com de nit.

D’altra banda, davant possibles incidents, com a colps de calor o altres motius, el consistori ha contractat el servei d’ambulància amb l’objectiu de preservar la salut dels veïns.

“Davant aquesta situació excepcional, hem treballat per reforçar el servei de seguretat perquè els onders puguem honrar al nostre patró amb la mateixa devoció i complint totes les normes preventives i d’higiene davant la Covid-19”, ha destacat la regidora de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat.

Recorregut segur

Així mateix, s’habilitarà en l’ermitori un recorregut segur, d’un només sentit, perquè els veïns puguen visitar durant aqueixos dies al patró, amb l’obligatorietat de l’ús de màscara i respectant la distància de seguretat. L’ermita tindrà un aforament limitat i es disposarà de gel hidroalcohòlic per als assistents.

Com ja van avançar els edils de Benestar Social, Óscar Valero; de Cultura i Festes, María Prades; i de Promoció Econòmica, María Baila, en la presentació de la festivitat, a causa de la situació de crisi sanitària enguany no s’organitzarà la romeria multitudinària de la vespra ni tampoc l’actuació musical nocturna, prioritzant la salut dels veïns i visitants. En aquesta línia, la Policia Local recorda la prohibició de realitzar qualsevol tipus de celebració en la via pública, baix sanció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari