El millor humor arriba a Onda amb els monòlegs de Comandante Lara, Corbacho, Txabi Franquesa i Pilar Ordoñez

El millor humor arriba a Onda amb els monòlegs de Comandante Lara, Corbacho, Txabi Franquesa i Pilar Ordoñez
11/01/2022 -

Els grans còmics Comandante Lara, Jose Corbacho, Txabi Franquesa i Pilar Ordoñez actuaran en el Teatre Mònaco d’Onda dins del cicle ‘Humor al Mònaco’ que, una edició més, ha organitzat la regidoria de Cultura. Es tracta de quatre monologuistes de primer nivell que de febrer a maig ompliran el Mònaco de riures i bons moments.

El còmic Txabi Franquesa estrenarà el pròxim 25 de febrer el cicle amb el seu espectacle ‘Escocía. Un xou de fúria inofensiva’. La següent a actuar al Mònaco serà, el 26 de març, Pilar Ordóñez, qui portarà a Onda la seua funció còmica ‘Miss Tupper Sex’, la qual porta més de sis anys en cartell i han pogut gaudir d’ella més d’un milió d’espectadors.

El 9 d’abril serà el torn de l’actor i humorista José Corbacho amb el seu monòleg ‘Antes que nada, mucha calma’. Finalment, el 15 de maig tancarà el cicle el còmic Luis Lara, més conegut com a Comandante Lara, un autèntic fenomen mediàtic en els últims anys. Les entrades a totes les funcions es podran comprar en la web entrades.onda.es

En la presentació d”Humor al Mònaco’ la tinenta d’alcalde i responsable de l’àrea de Cultura, María Prades, ha destacat que “la campanya Onda late Cultura renaix amb força en aquest 2022 amb un nou cicle de monòlegs de primer nivell, representacions teatrals amb els millors actors del panorama nacional i activitats infantils. Una vegada més els onders podran gaudir dels grans artistes del teatre i dels millors còmics del moment”.

Hivern de Teatre

D’altra banda, cal recordar que el Mònaco també es vestirà de llarg per a acollir, de gener a abril, el cicle ‘Hivern de Teatre’, pel qual desfilaran els coneguts actors i actrius Aitana Sánchez-Gijón, Paz Padilla, Javier Gutiérrez, Vicky Luengo, Marta Póveda i Silvia Marsó, entre altres.

L’actriu, presentadora i còmica Paz Padilla estrenarà el cicle el pròxim 22 de gener, a les 19.00 h. amb la seua obra ‘El humor de mi vida’. El 26 de febrer tindrà lloc la funció ’24 hores en la vida d’una dona’ que conta entre el seu elenc a Silvia Marsó, Felipe Ansola i Germán Torres. Al març, el 19, serà el torn de l’obra ‘Principiants’, amb Javier Gutiérrez, Mónica Regueiro, Daniel Pérez Prada i Vicky Luengo. Finalment, el 30 d’abril tancarà ‘Hivern de Teatre’ l’espectacle ‘Malvivir’, amb Aitana Sánchez-Gijón, Marta Poveda i Bruno Tambascio.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari