Onda renovarà la climatització de la seua piscina coberta en 2020

S’ha habilitat una partida de 170.000 euros per a escometre la inversió davant les queixes dels usuaris per l’aigua freda

Onda renovarà la climatització de la seua piscina coberta en 2020
03/12/2019 -

Després d’atendre les queixes dels usuaris de la piscina coberta per la baixa temperatura de l’aigua, l’Ajuntament d’Onda ha decidit actuar i ha inclòs en el Pressupost de 2020 una partida, dotada amb 170.000 euros, per a renovar la climatització de la instal·lació municipal.

Així ho ha explicat el regidor d’Esports, Jose Vicente Iserte, qui ha destacat que “hem escoltat als usuaris i escometrem aquestes obres al més prompte possible per a oferir als ondenses les instal·lacions de primer nivell que mereixen”. Aquesta actuació respon al compromís de l’equip de govern per modernitzar i adequar les instal·lacions municipals a les demandes de clubs i usuaris.

D’altra banda, cal destacar altres inversions en matèria d’esports i de ciutat saludable que s’executaran durant l’any que ve com la construcció d’instal·lacions esportives en El Carmen, el carril bici que envoltarà tota la ciutat, la construcció d’un embarcador en l’embassament del Sitjar per a la pràctica d’activitats aquàtiques o el foment d’activitats saludables per als ondenses.

Així mateix, també cal destacar l’augment de les subvencions per a clubs en un 12%, fins a arribar als 364.000 euros o el compromís de l’Ajuntament per continuar apostant pels grans esdeveniments esportius, font d’ingressos i oportunitats per a Onda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari