Els usuaris del Molí comencen a treballar en el gran mosaic ceràmic del túnel d'entrada a Onda

Els usuaris del Molí comencen a treballar en el gran mosaic ceràmic del túnel d'entrada a Onda
21/06/2020 -

Els usuaris del Centre Ocupacional El Molí, després de reprendre la seua activitat després del confinament, ja estan treballant en el gran mosaic ceràmic que recobrirà el túnel d’entrada a la ciutat. Un projecte impulsat per l’Ajuntament d’Onda que s’emmarca en el pla d’acció #OndaBonica per a embellir i millorar l’accessibilitat de la ciutat.

Per a això, el govern municipal s’ha buscat dos grans aliats per a dur-lo a terme, com són els alumnes del Centre Ocupacional El Molí, persones amb discapacitat intel·lectual, que realitzaran de manera artesana aquest mosaic i el Grup Pamesa Cerámica, que ha donat el material ceràmic que s’emprarà.

El mosaic vist tons blancs i blaus, amb el nom d’Onda a banda i banda i amb emblemes patrimonials dels quals ens sentim orgullosos tots els ondenses com són el castell de les 300 torres, la Font de Dins, l’ermitori d’El Salvador, el portal de Sant Pere o l’Església de l’Asunción.

El regidor de Benestar Social, Óscar Valero, ha supervisat els treballs i ha agraït, una vegada més, “als alumnes del Molí per acceptar aquest apassionant repte on reverteixen tot el seu talent que podran contemplar tots els veïns i visitants d’Onda, així com al grup Pamesa per la seua solidaritat”.

Cal recordar que El Molí és un centre de formació i de treball, fundat en 1979, per a les persones amb discapacitat intel·lectual, amb l’objectiu d’ajudar als alumnes que, una vegada acabada la seua escolarització, es troben amb dificultat d’accedir al mercat laboral. Allí aprenen les habilitats bàsiques per a desenvolupar un treball a través dels tallers de fusteria, acabats, ceràmica, plastificat de taulells i trencadís.

#OndaBonica

Cal recordar que en tots els projectes d’Onda Bonica la ceràmica ondense és protagonista, ja que es prioritza la utilització d’aquest material en totes les obres. En aquests moments estan en marxa els projectes de remodelació de les escales de la Moreria, la Font de la Força, el parc infantil en la Plaça Espanya o la plaça 8 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari