Onda impulsa el talent cinematogràfic valencià amb la III Mostra Audiovisual Vila d’Onda ‘En Xicotet’

Onda impulsa el talent cinematogràfic valencià amb la III Mostra Audiovisual Vila d’Onda ‘En Xicotet’
08/01/2020 -

L’Ajuntament d’Onda i l’Associació Cultural Confiances han convocat la 3a edició de la Mostra Audiovisual Vila d’Onda ‘En xicotet’, que persegueix reivindicar i difondre totes aquelles produccions audiovisuals de curta duració que estiguen dirigides per persones nascudes o residents a la Comunitat Valenciana. El termini d’admissió de curts comprén des del 7 de gener al 9 de febrer i s’acceptaran obres filmades tant en valencià com en castellà.

Des de la Regidoria de Cultura, l’edil María Prada de Conflent ha comentat que “es consolida aquesta iniciativa que sosté un doble objectiu, d’una banda oferir als ondenses una oferta audiovisual de primera qualitat i, d’altra banda, promoure el talent de joves valors en el camp del cinema”.

En les bases es recull que la temàtica és lliure, sempre que hi haja arguments de ficció exceptuant videoclips i documentals, i màxim es poden presentar dos projectes per persona. A més, no podran presentar-se curtmetratges que foren seleccionats en anteriors edicions de la Mostra.

Les persones interessades poden manar els seus treballs fins al 9 de febrer a través de la Plataforma Festhome i adjuntant un mail a l’adreça enxicotet@gmail.com. Per a més informació es pot visitar la pàgina oficial de la Mostra Audiovisual Vila d’Onda, ‘En Xicotet’ https://enxicotet.blogspot.com/

Lliurament de premis

D’altra banda, els curts seleccionats seran projectats els dies 27 de març, a les 22.30 hores i 28 de març a les 19.00 hores, en el Centre d´Ocupació i Cultura. En finalitzar les projeccions del dia 28 es realitzarà el lliurament de premis.

La quantia dels premis s’estableix en 600 euros més trofeu per als guanyadors de la secció oficial i del millor curtmetratge en valencià. El premi del públic està dotat amb 300 euros i el premi al millor actor i actriu amb trofeu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari