El Museu del Taulell d'Onda inaugura les convivències ceràmiques 2021

El Museu del Taulell d'Onda inaugura les convivències ceràmiques 2021
03/09/2021 -

La V edició de les Convivències Ceràmiques ha celebrat hui el seu acte d’inauguració oficial en el qual la tinenta alcalde de l’àrea de Cultura, Festes i Museus, María Prada de Conflent, ha donat la benvinguda als 80 ceramistes que participaran en la present edició.

De l’1 al 5 de setembre se celebraran en el Museu del Taulell d’Onda, les Convivències Ceràmiques, una trobada que gira entorn del muralisme ceràmic i que enguany compta amb el prestigiós ceramista saragossà, Fernando Malo, com a artista convidat.

Els participants treballaran en un mural conjunt durant les convivències. Per a això, s’ha dissenyat un programa complet d’activitats en el qual a més del treball en el mural, es realitzaran xarrades tècniques amb empreses col·laboradores.

Prada de Conflent ha assenyalat que “des de l’Ajuntament d’Onda estem molt orgullosos de tots els participants que s’han acostat al Museu del Taulell per a col·laborar en aquest mural i que ajudaran a embellir algun lloc d’Onda amb el seu treball”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari